Eurotoys

Alle kundeanmeldelser

Eurotoys

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

C
Casper
Jeg har lett lenge eetter en slik type butikk. Det finnes jo så klart mange leketøysbutikker, men langt i fra alle har et like godt utvalg som det Eurotoys har. Og ikke bare det, men de har imponer...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Endelig en butikk med masse Frost produkter

  Jeg har lett lenge eetter en slik type butikk. Det finnes jo så klart mange leketøysbutikker, men langt i fra alle har et like godt utvalg som det Eurotoys har. Og ikke bare det, men de har imponerende godt utvalg av velkjente merkevarer også. Det vil si, for meg som var ute etter Frost var det midt i blinken, for jeg fikk endelig møbler rommet til min datter med Frost møbler, noe hun har drømt om i lang tid.
  For meg er det helt klart at dette er en butikk jeg kommer til å bruke igjen når jeg har behov. Og det anbefaler jeg alle andre til også.


Andre så også på

Logo Reima.com

Reima.com

1 Anmeldelser

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Adlibris

Adlibris

2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Lindex

Lindex

1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Eurotoys

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distraherer barna våre til en viss grad, slik at vi får en litt ro og fred i hjemmet. Uten leker ville vi sprunget etter barna våre hele dagen lang, så sånn sett er det bra at selskap som Eurotoys eksisterer!

Om Eurotoys
Eurotoys er en leketøysbutikk på nett og de er basert i hele Skandinavia, i tillegg til Finland og Tyskland. Som du sikkert forstår ut i fra det så er de ganske store, og opprinnelig så er de danske. Det er altså en dansk virksomhet og de selger innen en rekke ulike kategorier, så du kommer sannsynligvis til å finne det du vil kjøpe til barnet ditt der. Eurotoys er sånn sett en ganske standard leketøysbutikk på nettet, hvor du har mange av de mest populære merkene og navnene som barn liker. Eurotoys er således et trygt og fint valg om du er ute etter leketøy for ditt barn eller for gaver.

Hva du kan kjøpe hos Eurotoys
Som nevnt tidligere så har Eurotoys en mengde av ulike kategorier og merker som du kan velge fra. Du har leker fra Avengers, Cars, Frozen, Baby Born, Paw Patrol og mange mange fler. Det gjør jo Eurotoys automatisk mer tiltrekkende for de voksne, fordi vi kan finne tingene enklere. Det er også bra at de ikke selger bare leketøy men også barnemøbler og barneklær, til og med barnesykler kan du få i denne nettbutikken. Du kan kjøpe barnesenger, aktivitetssenter og massevis av andre ting, og alle har sine egne unike tema eller merker. Så om du har ei jente som liker Elsa og Anna så kan du kjøpe møbler og leker merket med disse. Men om den lille gutten din liker å leke med Cars og Lynet McQueen så kan du kjøpe også det. Utvalget er Eurotoys sin sterkeste side, så hvorfor ikke dra nytte av det, spesielt når den lille poden maser og maser!

Opplevelser med Eurotoys
Kundeservicen til Eurotoys virker å være ganske dekkende. Du kan kontakte de via flere ulike kanaler, noe som gjør det lett og tilgjengelig. Du kan velge å sende av gårde en mail, eller så kan du ringe de, valget er ditt og det virker i det minste som at de tar sitt ansvar alvorlig. Du har også muligheten til å returnere en vare om du ikke er fornøyd med det, hvor en årsak kan være at du rett og slett angrer deg. Og på mange måter er det viktig også, fordi når det kommer til spesielt leker så må varen være "perfekt" for at barnet skal like det, spesielt om du har lovet det noe spesifikt. Så om leken de får ikke er som de vil ha det, så kan det jo hende at du må returnere det. Da er det bra at Eurotoys er snille på dette. 

Har du kjøpt hos Eurotoys?
Vi vil høre dine meninger og erfaringer om Eurotoys, både positive og negative. Skriv inn til oss. 


Halloween hos Eurotoys