NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Oshkosh B'gosh

  Er du forelder til et barn i alderen 0-14 år? Vil du at ditt barn skal ha fine, komfortable og holdbare klær? Trenge du nye klær til ditt barn for et spesielt arrangement, eller kanskje en ferie eller reise? Vil du ha flere typer klær å velge i fra flere kategorier, slik at du kan velge noe som passer akkurat ditt barn? Kanskje leter du etter dagligdagse klær, sko, sandaler, strømpebukser, gensere, bukser eller lignende? Trenger du en enkel måte å finne, bestille og motta klær til ditt barn, til en rettferdig pris? Om noen av disse spørsmålene stemmer for deg og ditt barn kan OshKosh B’Gosh være for deg. OshKosh B’Gosh har barneklær til både jente og gutt i alderen 0 til 14 år. Ved å lese tilbakemeldinger skrevet av ekte kunder kan du finne ut om dette merket passer deg og dine behov.

  Om OshKosh B’Gosh
  OshKosh B’Gosh er et underselskap av Carter, en produsent av barneklær som startet opp i Wisconsin, USA i 1895. Til å begynne med startet selskapet med å lage overalls til små barn, og gikk så videre til å produsere noe klær til voksne. Dette har de derimot sluttet med, og når produserer de kun klær og accessories til barn i alderen 0 til 14 år. Selskapet har over 300 butikker i USA, men har for øyeblikket ingen i Norge.

  OshKosh B’Goshs tjenester og produkter
  OshKosh B’Gosh selger forskjellige typer klær som topper, tskjorter, bodysuits, shorts, kjoler, overalls og gensere med mer. På nettsiden deres kan man sortere klær etter alder på barnet. Der er tre hovedkategorier: «Baby» fra 0-24 måneder, små barn fra 2-5 år og eldre barn fra 5 til 14 år. I alle disse kategoriene kan man sortere for om barnet er jente eller gutt. Videre kan man under disse hovedkategoriene kan man velge hvilke typer klær man leter etter som. OshKosh B’Gosh satser på å ha alt man trenger av klær, og tilbyr alt man skal trenge fra sko til luer. Man kan bestille på nett og få bestillingen din levert hjem. Shipping koster 330 kroner, og tar 5-11 virkedager. Om det skulle oppstå problemer underveis i bestillingen eller leveransen kan man nå OshKosh B’Goshs kundeservice på emailen deres via kontaktskjemaet deres på https://www.oshkosh.com/contact-us.

  Komplimenter, klager eller tips til OshKosh B’Gosh
  Har du kjøpt klær fra OshKosh B’Goshs nettbutikk? Var størrelsen på klærne slik du forventet etter tidligere erfaringer med størrelser på barneklær? Var klærne eller tilbehøret du kjøpte av kvaliteten du forventet? Hvor fort fikk du bestillingen din levert til deg, og hvordan var prosessen rundt å følge ordren din og hvor den var kommet? Hvordan var det å kontakte kundeservice om du hadde problemer underveis med enten bestilling eller levering fra OshKosh B’Goshs? Om du har svaret på noen av disse spørsmålene kan du skrive en tilbakemelding på denne siden for å hjelpe andre med å bestemme om OshKosh B’Gosh passer for dem og deres behov.

  Back to School Shopping!

  Oshkosh B'gosh
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Oshkosh B'gosh

  Din rangering

  FAQ

  Er Oshkosh B'gosh et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Oshkosh B'gosh. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Oshkosh B'gosh?

  Oshkosh B'gosh opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Oshkosh B'gosh . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!