Reima.com

Alle kundeanmeldelser

Reima.com

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

L
Lotte
Jeg ville finne gode og billige klær for min nyfødte og fordi jeg ikke har all verdens med penger så tenkte jeg å se etter de rimeligste løsningene. Jeg fant mye av det jeg trengte hos Reima.com, s...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  En helt ok babybutikk

  Jeg ville finne gode og billige klær for min nyfødte og fordi jeg ikke har all verdens med penger så tenkte jeg å se etter de rimeligste løsningene. Jeg fant mye av det jeg trengte hos Reima.com, spesielt når det kom til prisen. Men det gikk litt utover kvaliteten på varene. Det er vel kanskje noe som man må bestemme selv, om hva som er viktig. Jeg er i det hele tatt ok fornøyd med min opplevelse, og om du er i samme situajson som meg, at du vil spare litt penger, så er Reima et godt alternativ. Da kan det jo være greit å ta en titt.


Andre så også på

Logo Eurotoys

Eurotoys

1 Anmeldelser

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distr...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Adlibris

Adlibris

2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Lindex

Lindex

1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Reima.com

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke og regnjakke passer best for høst. Badedrakt trenger vi om sommeren. Og om vinterern forsøker vi å velge den beste dynejakken for å holde varme. Vi som foreldrer vil kjøpe for barna våre best mulig klær, slik at de føler seg behagelig hver årstid. Hvilket klærmerke er best? Hvilket av dem har fortjent foreldrens tillit? Et av klæremerke som du kanskje leter etter er Reima. Men allikevel er det smart å vite først om hvilken kvalitet av dette klærmerke er. Hvordan fungerer deres kundeservice og leveringsprosess? Hva kan du forvente hvis du ha noen problem eller klager? Den beste måte å finne ut det er å lese anmeldelser skrevet av kunder av Reima.com. Takket være deres erfaringer og meninger kan du bestemme seg om dette merkeklær paseer best for dine barn og denne nettbutikken er behagelig og bekvem.

Om Reima

Bedriften Reima ble skapet under 2. verdenskrig, da den finske fabrikken Pallo-Payta først ble evakuert fra Helsingfors til en by Kankanpää, og etterpå da krigen ble slutt, flyttet tilbake til hovedstaden. I Kankanpää var det mange høgkvalifiserte arbeidere som bestemte seg i 1944 for å starte produksjon av kvinners arbeidsklær. Råmaterialene som ble brukt, var rester av hvite kamuflasjonsdrakter fra den finske hæren, sammen med overflod av telt fra den amerikanske hærens varehusene. Et år senere begynte en ny fabrikk "Kankama" å produsere klær. Litt senere ble bedriften bestemt å fokusere på klær for unge og barn. De hoved typene av produkter ble yttertøy og sportstøy. Hovedmålet var da å starte masseproduksjon rimelige barneklær av høy kvalitet. Bedriftens oppdrag var å garantere friheten til bevegelse til barn i friluft i all slags vær.

 

 

Tjenester av Reima.com
For å kjøpe noe av Reimas klær er det ikke obligatorisk på dra til en butikk. Alt som du liker og trenger kan du bestille på deres nettside. Hvilke fordeler kan tilby Reima til deg? Først og fremst kan du få fri frakt hvis du handler over 1500 NOK. En elle flere av varer passer ikke deg? Det er ikke problemet. Reima sikrer til deg 14 dager åpent kjøp. Det betyr at du har rett til å angre kjøpet av et produkt ved å returnere produktet eller underrette Reima om at du angrer innen 14 dager etter at du har mottatt produktet. Liker du Reimas klær og du handler hos dem år etter år? Bli medlem i Reima Friends. Har du et spørsmål eller noen problem? Kontakt gjerne med selskapets kundeservise. Du kan skrive, ringe dem elle fylle opp et skjema på deres nettside. Vil du vite om selskapets nyheter? Følg dem på Facebook, Twitter, Instagram eller YouTube.

Anmeldelser, vurderinger og tips for Reima.com
Har du noen gang bestilt noe hos Reima.com? Ble du begeistret av varer og tjenester eller ble du tvertimot opprørt over dem? Kan du anbefale bedriften til venner og slektninger? Vi er så interessert i å lese dine vurderingerom Reima.com Så skriv gjerne din anmelderlse og del med oss dine meninger on selskapet. Kanskje kan du ikke bestemme deg å kjøpe noe av Reimas varer? Les meninger og vurderinger av deres kunder for å førstå om denne butikken passer deg eller ikke.