NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Reima.com

  Anmeldelser Reima.com

  Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke og regnjakke passer best for høst. Badedrakt trenger vi om sommeren. Og om vinterern forsøker vi å velge den beste dynejakken for å holde varme. Vi som foreldrer vil kjøpe for barna våre best mulig klær, slik at de føler seg behagelig hver årstid. Hvilket klærmerke er best? Hvilket av dem har fortjent foreldrens tillit? Et av klæremerke som du kanskje leter etter er Reima. Men allikevel er det smart å vite først om hvilken kvalitet av dette klærmerke er. Hvordan fungerer deres kundeservice og leveringsprosess? Hva kan du forvente hvis du ha noen problem eller klager? Den beste måte å finne ut det er å lese anmeldelser skrevet av kunder av Reima.com. Takket være deres erfaringer og meninger kan du bestemme seg om dette merkeklær paseer best for dine barn og denne nettbutikken er behagelig og bekvem.

  Om Reima

  Bedriften Reima ble skapet under 2. verdenskrig, da den finske fabrikken Pallo-Payta først ble evakuert fra Helsingfors til en by Kankanpää, og etterpå da krigen ble slutt, flyttet tilbake til hovedstaden. I Kankanpää var det mange høgkvalifiserte arbeidere som bestemte seg i 1944 for å starte produksjon av kvinners arbeidsklær. Råmaterialene som ble brukt, var rester av hvite kamuflasjonsdrakter fra den finske hæren, sammen med overflod av telt fra den amerikanske hærens varehusene. Et år senere begynte en ny fabrikk "Kankama" å produsere klær. Litt senere ble bedriften bestemt å fokusere på klær for unge og barn. De hoved typene av produkter ble yttertøy og sportstøy. Hovedmålet var da å starte masseproduksjon rimelige barneklær av høy kvalitet. Bedriftens oppdrag var å garantere friheten til bevegelse til barn i friluft i all slags vær.

  Tjenester av Reima.com

  For å kjøpe noe av Reimas klær er det ikke obligatorisk på dra til en butikk. Alt som du liker og trenger kan du bestille på deres nettside. Hvilke fordeler kan tilby Reima til deg? Først og fremst kan du få fri frakt hvis du handler over 1500 NOK. En elle flere av varer passer ikke deg? Det er ikke problemet. Reima sikrer til deg 14 dager åpent kjøp. Det betyr at du har rett til å angre kjøpet av et produkt ved å returnere produktet eller underrette Reima om at du angrer innen 14 dager etter at du har mottatt produktet. Liker du Reimas klær og du handler hos dem år etter år? Bli medlem i Reima Friends. Har du et spørsmål eller noen problem? Kontakt gjerne med selskapets kundeservise. Du kan skrive, ringe dem elle fylle opp et skjema på deres nettside. Vil du vite om selskapets nyheter? Følg dem på Facebook, Twitter, Instagram eller YouTube.

  Anmeldelser, vurderinger og tips for Reima.com

  Har du noen gang bestilt noe hos Reima.com? Ble du begeistret av varer og tjenester eller ble du tvertimot opprørt over dem? Kan du anbefale bedriften til venner og slektninger? Vi er så interessert i å lese dine vurderingerom Reima.com Så skriv gjerne din anmelderlse og del med oss dine meninger on selskapet. Kanskje kan du ikke bestemme deg å kjøpe noe av Reimas varer? Les meninger og vurderinger av deres kunder for å førstå om denne butikken passer deg eller ikke.

  Se en av mange korte og fargerike videoer fra Reimas Youtube kanal

  Reima.com
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Reima.com

  Din rangering

  FAQ

  Er Reima.com et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Reima.com. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Reima.com?

  Reima.com opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Reima.com . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!