Björn Borg

Alle kundeanmeldelser

Björn Borg

50% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

E
Emma
Super kvalitet merkevare! Vil kjøpe et annet produkt i fremtiden.Les mer
J
Jon
De har verste kundeservice og levering! Ikke bestill bestille på nettsiden deres.Les mer

Alle kundeanmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Super kvalitet!

  Super kvalitet merkevare! Vil kjøpe et annet produkt i fremtiden.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Verste kundeservice

  De har verste kundeservice og levering! Ikke bestill bestille på nettsiden deres.


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Björn Borg

Björn Borg er en svensk klesbutikk som er oppkalt etter den svenske tennisspillerne Björn Borg. Klesbutikken startet i 1984 sammen med klesdesigner Rohdi Heintz. De startet med sportsklær men etter noen år entret de undertøymarkedet. Undertøy var ikke så populært på den tiden. Sammen med klesdesigner Andes Arnborge designet de boxershortser som var med på å forandre undertøysmarkedet til det vi har i dag. Björn Borg undertøy tok helt av og er i dag fremdeles et veldig kjent merkenavn. Björn Borg Classic Shorts 3201 er den mest kjente boxershort modellen. Selv om Björn Borg er meskt kjent for sitt undertøy så har de i dag gått tilbake til røttene til Björn Borg og blandet sport og svensk design. De selger nå klær, undertøy sko og tilbehør til menn kvinner og barn Björn Borg vil være nummer 1 i salg av sportstøy til kvinne, mann og barn. Ved å satse på banebrytende design lager de sportstøy som gjør at du føler deg sporty, sprek og attraktiv. I Norge finnes det Björn Borg butikker i Stavanger, Bergen og på de store kjøpesentrene i Oslo og omeng.

 

Bestilling og frakt
Prisene på den norske siden av Björn Borg er prisene inklusivt mva. Det er fri frakt for ordre over 800 kroner, ellers er frakten på 4,95-14.95 euro avhengig av størrelse og vekt. Varen blir sendt med DHL og det er mulig å spore pakken. Etter bestilling mottar kunden en mail med ordrebekreftelse og sporingsnummer. Varen blir sendt 1-2 dager etter mottatt bestilling og varen blir levert 4-5 dager etter at varen er sendt. Björn Borg har to betalingsalternativer enten med kort eller faktura fra Klarna finans.

 

 

 

Retur og bytting av varen
Det er mulig å returnere varer fra Björn Borg innen 30 dager etter mottatt vare, Björn Borg betaler for returkostnadene. Varen må sendes tilbake i samme fattning som mottatt vare og i original emballasje. Undertøy og svømmetøy kan returneres hvis de ligger uåpnet i originalemballasje. Ved brutt forsegling kan ikke Björn Borg godta retur på undertøy. Sammen med følgeseddelen vil det ligge en ferdig printet returseddel. Fyll ut returseddelen og lever pakken til din nærmeste DHL kontor. Du vil motta kvittering for returen hos DHL, ta vare på kvitteringen som bevis på retur. Pengene på returvarene vil tilbakebetales innen 2 uker etter mottatt retur. Du vil få mail fra Björn Borg når returen er mottatt. Pengene blir tilbakebetalt via samme betalingskanal du betalte for vare. Hvis varen er betalt med gavekort, vil du få et gavekort tilsvarende returverdien. Ved bytte av vare, må du returnere den varen du ikke vil ha og bestille den vare du vil ha som en ny bestilling. Varere bestilt på nett kan ikke returneres i en Björn Borg butikk. Björn Borg kan kontaktes via deres kontaktskjema eller mail. Det er ikke mulig å ringe kundeservice på telefon.

 

Konklusjon
Björn Borg har fantastisk design som gjør din aktive hverdag både sexy og behagelig. Björn Borg sin undertøy har lenge vært et kjent merkenavn verden over og deres boxere snakker for seg selv. Er du en fan av Björn Borg din anmeldelse her.