Om oss

Den nasjonale opplevelsessiden i NO!

 

 

NorskeAnmeldelser er det perfekte stedet for å dele og finne ærlige anmeldelser og ekte erfaringer med firmaer. Vi tilbyr upartiske og pålitelige anmeldelser fra hele verden for å hjelpe deg med å ta informerte kjøpsbeslutninger. Bli kjent med et firmas sanne ansikt før du gjør et kjøp for å unngå overraskelser senere.

Vi er stolte medlemmer av ReviewsInternational® nettverket, aktivt fremmer gjennomsiktighet i over 30 land. I dagens marked, hvor de fleste kan se gjennom falske salgspitcher, tror vi ærlighet er nøkkelen. Del dine positive anmeldelser med oss og la ærverdige firmaer skinne.

Dykk dypere inn i saker med oss på forhånd. En mobilplan kan se lokkende ut, men hva med dekning i ditt område? Eller et treningsmedlemskap kan være rimelig, men er det overfylt når du ønsker å gå? Kanskje du ønsker å handle på en ny motebutikk men er ikke sikker på om den er pålitelig? På vår anmeldelsesplattform får du tilgang til all informasjonen du trenger før du tar en beslutning.

Garantert Verifiserte Selskaper på Vår Plattform

På NorskeAnmeldelser sikrer vi at selskapene på nettstedet vårt er ekte og oppriktige. Vi snakker med dem og verifiserer deres detaljer for å sikre deres troverdighet. Denne verifiseringen påvirker ikke en anmeldelse på nettstedet vårt, da anmeldelsene som vises er utelukkende basert på kundeutalelser. Hvis et firma drar nytte av verifisering, demonstrerer det åpenheten og påliteligheten. Ærverdige firmaer er merket som verifisert. Ethvert firma kan nærme seg oss for å dra nytte av verifisering, bidrar til å gjøre netthandel tryggere og mer fornøyelig for alle gjennom vår plattform.

NorskeAnmeldelser er Her for å Forbedre Din Handleopplevelse

På vår plattform dekker vi en rekke bedrifter, fra nettbutikker til finansselskaper til bilservice og mye mer. Hver kategori er delt opp i mindre kategorier, noe som gjør det enkelt å finne anmeldelser om akkurat den tjenesten du er interessert i. Enten det er helse, økonomi, eller din neste ferie, har vi et koselig hjørne for enhver interesse. Ditt beslutningsarbeid ble nettopp mye enklere!

NorskeAnmeldelser er Her for Deg, Verdifull Kjøper!

  • En av de største anmeldelsesplattformene

  • Vårt samfunn er vår motor: aktive brukere elsker å skrive sine anmeldelser her

  • Oppdag et bredt spekter av produkter og tjenester gjennom kundeanmeldelser

  • Dra nytte av firma profiler, videanmeldelser, og detaljerte analyser av selskaper

Slagord er overalt, men de kan også være misvisende. Det er derfor vi streber etter et klart og gjennomsiktig marked der du kan høre ekte erfaringer fra andre kunder som deg selv. Lær mer om vår plattform!

Autentiske og Rettferdige Anmeldelser

På NorskeAnmeldelser tar vi stolhet i å publisere ekte kunde vurderinger. Vår prosess sikrer opp til 99% autentisitet, og i sjeldne tilfeller fjerner vi en kundeanmeldelse for å bevare integriteten. I tillegg bruker vi avansert programvare for å spore opprinnelsen til anmeldelser, slik at de kommer fra ekte brukere. Vår uavhengighet er vår styrke; vi stoler på realistiske anmeldelsesopplevelser skrevet av ekte kunder. Vi verdsetter både ros og kritikk da de motiverer hvert firma til å utmerke seg. Hvis en negativ anmeldelse er berettiget, forblir den publisert. Ofte fungerer vår plattform som en kommunikasjonskanal mellom en misfornøyd kunde og det respektive firmaet, noe som fører til løsninger og skaper nye opplevelser gjennom hver tilbakemelding.

Vårt Mål er å Tilby Ærlige og Uavhengige Anmeldelser

Vi tror det er alltid best å kalle ting ved deres navn. Vårt mål er å publisere ærlige og fremfor alt uavhengige anmeldelser slik at du kan få et klart bilde før du gjør et kjøp. Vi sørger for at alle anmeldelser er skrevet av ekte mennesker som deg selv og ikke av roboter. Likeså favoriserer vi ikke noen av firmaene og legger stor vekt på rettferdighet. Din tillit til oss er vår topp prioritet, derfor setter vi pris på ærlige og nyttige anmeldelser. Ta gjerne kontakt med oss hvis noe virker unyttig eller til og med skadelig.

Ta Kontakt, Vi Er Glad For å Hjelpe

Enten du har et spørsmål, trenger hjelp med noe, eller har tilbakemelding for oss, vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt gjennom vår kontaktside og noen fra teamet vårt vil komme tilbake til deg kort. Din tilbakemelding hjelper oss å gjøre NorskeAnmeldelser et bedre sted for alle, så nøl ikke med å sende oss en linje!

Kontakt:

Generelle forespørsler: info@reviews-international.com
Støtte: support@reviews-international.com

Adresse:
Reviews International
Brouwersgracht 238
1013 HE Amsterdam
Nederland
Handelsregister: NR. 63579677 Kamer van Koophandel
ID NUMMER: NL8552.99.861B01

Kontakt Vårt Team

Interessert i å lære mer om drivkraften bak vår plattform? Vi inviterer deg til å kontakte vårt team for mer informasjon. De er et team av redaktører, innholdsanmeldere, og markedsføringsspesialister som bringer alt til liv.

Våre teammedlemmer er flerfoldige talenter dyktige i forskjellige oppgaver. De polerer nøye innhold for å sikre dets nøyaktighet og leder også våre markedsføringsinitiativer. Deres unike ferdighetssett gjør oss i stand til å levere toppinnhold og engasjere seg meningsfullt med vårt publikum. Så, hvis du er nysgjerrig på å vite mer, nøl ikke med å nå ut til vårt utrolige team!

Henk Meyer

E-post: henk@reviews-international.com
Henk Meyer er vår CEO og Medgründer av Reviews-International. Henk bringer en tonn erfaring fra sin tid på å forme ting på Reviews International. Henk er dedikert til å fremme innovasjon og bidra med verdifulle innsikter til industrien. Sammen med vårt team av talentfulle redaktører, innholdsanmeldere, og markedsføringsspesialister, er han klar til å forbedre våre plattformers evner og lede oss mot nye horisonter. Føl deg fri til å kontakte og koble med vårt utrolige team, inkludert Henk, for å oppdage mer om lidenskapen og ekspertisen som driver vår plattforms suksess.

Beata Fiedziukiewicz

Content contributions:beata@reviews-international.com
Beata er en redaktør med en variert utdannelses- og profesjonell bakgrunn. Med en grad i litteratur har hun utviklet sin kritiske tenkning samt analytiske og kommunikasjonsferdigheter, som gjør henne i stand til å effektivt analysere skriftlige tekster. Videre gir hennes dyktighet i flere språk en ekstra fordel til hennes redigeringskapabiliteter, som gjør henne i stand til å arbeide med ulike litterære stiler og kulturelle nyanser. Beata er spesielt lidenskapelig om emner som reiser, ulik kulturer, kjemi i mat og kosmetikk, sunn livsstil og naturlig medisin. Hun er også interessert i områder som vitenskap og teknologi. Hennes lidenskap for språk og hennes erfaring gjør henne til en utmerket redaktør som kan forbedre enhver tekst.


Jorge Calvo Macho

E-post:  jorge@reviews-international.com
Jorge er en dyktig og dedikert redaktør. Med en lidenskap for språklig kreativitet og oppmerksomhet på detaljer, har han bevist seg som en uvurderlig eiendel til vårt selskap. Jorge snakker ikke bare flere språk, men hans utdannelses- og arbeidsbakgrunn ga ham det perfekte settet av ferdigheter for å bli en av våre redaktører. Jorge er en erfaren innholdsskaper og har omfattende erfaring med redigering og korrekturlesing, demonstrert av hans bemerkelsesverdige prosjekter. Hans oppmerksomhet på detaljer, sterke kommunikasjonsferdigheter og enestående evne til å forbedre klarheten og sammenhengen i innholdet gjør ham til en uerstattelig del av vårt team.

Mo Maghsoudi 

E-post:mo@reviews-international.com
Mo Maghsoudi er vår go-to Director of Content, Content Reviewer, og Marketing Manager for mange av våre favorittkategorier. Med en solid bakgrunn som strekker seg over syv år, har Mo finslipt sine ferdigheter som skribent og redaktør. Han er spesielt kyndig i områder som netthandel, e-handel, telecom, og online tjenester. Men det er ikke alt — Mo har også et skarpt øye for innhold relatert til diett, fitness, og helse. Hans mangfoldige ekspertise gir virkelig en unik kant til vårt team!

Din Guide til Smart og Sikker Netthandel

Vi er glade for å dele at vi tilbyr mer enn bare et sted å skrive dine anmeldelser om bedrifter. På vår blogg vil du finne nyttige kjøpsveiledninger, firma rangeringer, og anmeldelser for å hjelpe deg med å gjøre smarte valg. Pluss, vi har enkle å følge "hvordan" artikler og tips om å holde seg trygg mens du surfer på nettet. Vi er her for å gjøre din netthandelsreise informert og bekymringsfri!

For Bedrifter

Klar til å vise frem dine kundeanmeldelser for alle i NO? Søk om en firmaside akkurat her på NorskeAnmeldelser! Det er en fantastisk måte å la en uavhengig, pålitelig plattform fremheve det fantastiske med produktene og kundeservice. Ta kontakt med oss eller sjekk ut vår firma's side for flere detaljer, og la oss begynne å dele kjærligheten dine kunder har for deg!