KLAR.. FERDIG, GÅ!

Vi er på et oppdrag!

Internett bør være et trygt sted å bestille. Vi ønsker å oppnå dette ved å gjøre alle selskaper transparente og pålitelige. Det er selvfølgelig en stor jobb, men ved hjelp av våre fem kjerneverdier jobber vi mot det målet.

 • Våre kjerneverdier
  Vi tror på et transparent marked

  Salgssnakk er nesten alltid gjennomboret i dag fordi det rett og slett er for mange forbrukere som tror det ikke er sant. Og det er nettopp det vi prøver å oppnå. Et gjennomsiktig marked. Bare ærlig og pålitelig.

  For oss selv og alle som vil vite, har vi formulert fem grunnleggende verdier for å garantere åpenhet.

 • 01

  Sammen

  Sammen er vi sterke og ansvarlige for uavhengige og objektive anmeldelser. Sammen går vi mot det beste resultatet.

 • 02

  Pålitelig

  Ærlig og uavhengig. Sammen kjemper vi mot tvilsomme selskaper og dårlige nettopplevelser, og vi belønner de ærlige driftige selskapene.

 • 03

  Relevant

  Oppdraget vårt kan ta lysår, men gjennom hele reisen vil vi hele tiden innovere for å forbli relevant og erobre verden sammen med våre anmeldere

 • 04

  Trygt

  Ærlighet kommer først, men også sikkerhet og mulighet til å klage anonymt, mens vi kjemper mot trollkontoer og falske anmeldelser.

 • 05

  Enkelt

  Vi mener at det er viktig for både forbrukere og selskaper at vi forblir plattformen der det er like nyttig og enkelt å skrive en anmeldelse om et selskap.

På vegne av forbrukerne

Forbrukere legger igjen sine erfaringer på forumet vårt og hjelper dermed andre forbrukere med å velge et bestemt selskap. Dette vil sikre åpenhet og et bedre marked. Sammen med kjerneverdiene nevnt ovenfor, er forbrukeropplevelsen det viktigste verktøyet for å sikre denne åpenheten!

Veldig nyttig for bedrifter

Selvfølgelig håper du å alltid tilfredsstille kundene dine med tjenesten som tilbys eller produktet som er kjøpt. Kanskje du håper å få bare 5 -stjerners anmeldelser, men virkeligheten er selvfølgelig en annen. Konkurransen, spesielt på nettet, er hard, og det er mer utfordrende enn noensinne å skille seg ut som et selskap. Ikke rart at forbrukerne blir mer kritiske!

Vi tilbyr ikke bare selskaper en widget for å vise gjennomgangspunkter for nettstedet, men også en direkte lenke til kundene. Praktisk å komme i kontakt med forfatteren av den negative anmeldelsen for å løse tvisten. Hvordan gjøre en negativ anmeldelse til en positiv tilbakemelding, og enda bedre: høyere score!

Bli med i community

Vi er en del av ReviewsInternational® -plattformen og er allerede aktive i 30 land. Vi står for uavhengige og pålitelige anmeldelser av selskaper over hele verden. Sammen er vi sterke!

Registrer deg som anmelderRegistrer deg som et selskap