NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Adidas

  På mange måter er det vanskelig å skrive en anmeldelse av Adidas, ikke for at det ikke er nok informasjon eller nok å ta av, men heller det at ALLE kjenner Adidas, har brukt noen av deres produkter og har generell kunnskap om dem. Men det er ikke sikkert at mange vet mye om deres bakgrunn, hvor selskapet kommer fra og kanskje at de har ting i sitt sortiment du ikke visste om. Det er ingen tvil om at Adidas er en gigant, kun i konkurranse med Nike i det markedet de har sin hovedvirksomhet i. Men la oss se litt nærmere på Adidas, litt om deres historie og til slutt hva de selger. Kanskje lærer du noe nytt, og kanskje du får lyst til å kjøpe fra en av de største varemerkene i verden. La oss se!

  Informasjon om Adidas

  Sannsynligvis vet du allerede at Adidas er et tysk selskap, selv om kanskje mange skulle tro at det er amerikansk. men om du lurer på hvor navnet kommer fra så er det enkelt. Grunnleggeren av selskapet heter Adolf Dassler, med kallenavn "Adi". Noe som da ble til Adi og Das fra etternavnet, til Adidas. Det har eksister i sin nåværende form siden 1949, men Dassler startet med sin virksomhet lenge før det. Det var visse komplikasjoner på grunn av krigen, men etter krigen så har dette selskapet bare vokst og vokst. De eier til og med litt over 8 prosent av fotballklubben Bayern Munchen, noe som forteller litt om deres størrelse. Fokuset fra begynnelsen har vært på sko, og spesielt løpesko, men det er noe som naturligvis har utviklet og utvidet seg til å dekke alle behov en atletisk person måtte ha, til og med innen mote. Noe som er interessant at Dassler overtalte Jesse Owens til å bruke hans utstyr for OL i 1936, da han vant fire gull. Sikkert ikke noe som gjorde Føreren fornøyd!

  BENISLAV & DENKOV - ADIDAS MAJIC (MUSIC VIDEO)

  Hva du kan kjøpe hos Adidas

  De selger sko, klær og tilbehør, hvor fokuset på design og stil ligger rettet mot en aktiv livsstil og en sportsperson. Det betyr ikke at du ikke kan kjøpe deres produkter for å se bra ut, og de lager produkter tilpasset for alle aktiviteter, slik at du kan finne en egen stil om du ønsker det. De har rett og slett så mye som de selger at det er egentlig best for kunder å bare besøke siden selv for å få full oversikt. Og det er jo en grunn til at de har hatt så stor suksess gjennom årene, ved å lage klær som er komfortable, som tåler mye og som er av høy kvalitet. Prøv det selv, om du ikke allerede har gjort det!

  Historier om Adidas

  Da alle har brukt Adidas vil vi gjerne vite hvordan deres kundeservice behandlet dere om dere støtte på noen problemer. På den måten kan vi gi direkte tilbakemelding til Adidas om hva folk er misfornøyde med, og eventuelt hva man synes er positivt. Så skriv til oss.


  Reklame for Adidas

  Adidas
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  3.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  8
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Tragisk

  Bestilte 2 produkter, som det sto skulle ta maks 5 virkedager å få. Etter en uke fikk jeg en pakke med kun det ene produktet. Jeg får uken 2 uker etterpå en mail som sier at produktet jeg har bestilt, og som har vært tilgjengelig på nett når jeg har bestilt nå er utsolgt og jeg vil bli tilbakebetalt. Hvordan er det mulig at det tar en måned å få vite at et produkt som er tilgjengelig på nett er utsolgt. jeg brukte i tillegg en rabattkode som jeg fikk tilsendt av Adidas, som de forklarer at jeg ikke kan bruke igjen og at jeg må bestille meg noe annet i istedenfor. Tragisk kundeservice og tragisk nettbutikk hvor ting er tilgjengelig når du ikke kan få varen.

  Dør: Jonathan19-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Adidas

  Din rangering

  FAQ

  Er Adidas et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Adidas. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Adidas?

  Adidas opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Adidas . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!