Nike

Alle kundeanmeldelser

Nike

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Nike

Hvem kjenner ikke til NIKE? Sportsmerket er så kjent at de aller fleste på et eller annet tidspunkt har hørt om det. Men er de virkelig så bra som ryktet deres skal ha det til? Er skoene deres virkelig av så høy kvalitet som man kan forvente av et så høytstående merke? Hvor komfortable er egentlig t-skjortene og skjortene deres? Hvilke typer klær og tilbehør har de egentlig i sortimentet sitt? Vil klær fra NIKE faktisk hjelpe deg med å gjøre det meste ut av din treningsøkt? Hvor lang tid vil det ta før du får levert noe du bestiller hos NIKE, og hvor god hjelp får du av kundeservice om du skulle møte på problemer underveis? De beste svarene på denne typen spørsmål finner du hos kunder som har kjøpt varer hos NIKE før. Her kan du lese folks genuine, ekte tanker om hva som gjør NIKE til et godt valg eller ikke. Les anmeldelsene under og bestem selv om NIKE passer for ditt behov, og om du stoler på å få et godt produkt.

Om NIKE
NIKE er et firma som tilbyr sportsutstyr i alle varianter, som opererer i over 160 land i hele verden. Butikkene er spredd rundt om i verden, og de tar imot 7 millioner kunder hver måned. NIKE er kanskje mest kjent for salg av sko og sportsklær, samt annet tilbehør for både kvinner, menn og barn. For både hobbyatleter og profesjonelle er NIKE et av de mest anerkjente merkene noen gang. I butikken deres kan du finne utstyr for sporter som fotball, løping, basketball og turer til treningsstudioet. I tillegg til dette har de flere dagligdagse klær som t-skjorter, hettegensere, tank-tops og badetøy. Ved hjelp av NIKEs NIKEid kan man også sette et personlig preg på varene man kjøper. På den måten kan du få produktet du kjøper på akkurat den måten du vil ha det.

NIKEs tjenester
Klær og utstyr fra NIKE kan kjøpes på nett. Velg et produkt, legg det til i den digitale handlekurven og betal, så enkelt er det. NIKE tilbyr også som nevnt personalisering av utstyr gjennom NIKEid, noe som gjør det mulig å gi både sko og klær et personlig preg. Etter du har betalt vil produktet du har kjøpt bli sendt hjem til deg enten i postkasse eller på nærmeste postmottak. NIKE har også kundeservice klar til å hjelpe deg om det skulle oppstå problemer, eller om du skulle ha spørsmål eller klager.

Klager, komplimenter eller tips til NIKE
Har du kjøpt noe hos NIKEs nettside før? Uansett om du bestilte på nett eller i en fysisk butikk vil vi gjerne høre din erfaring med merket NIKE. Hva synes du om kvaliteten på klærne deres? Hvor komfortable er skoene de selger? Hjelper utstyret deres deg faktisk under din treningsøkt? Tok det lang tid å motta varen du bestilte? Hvordan var opplevelsen din med prosessen rundt å bruke nettsiden deres til å bestille en vare. Eventuelt hvor vennlige og hjelpsomme var de ansatte i den fysiske butikken? Fikk du god hjelp av kundeservice om du hadde spørsmål, eller om det oppsto problemer. Skriv gjerne en anmeldelse om din opplevelse med NIKE for å hjelpe andre med å bestemme om de skal kjøpe en vare hos NIKE.