NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Nike

  Hvem kjenner ikke til NIKE? Sportsmerket er så kjent at de aller fleste på et eller annet tidspunkt har hørt om det. Men er de virkelig så bra som ryktet deres skal ha det til? Er skoene deres virkelig av så høy kvalitet som man kan forvente av et så høytstående merke? Hvor komfortable er egentlig t-skjortene og skjortene deres? Hvilke typer klær og tilbehør har de egentlig i sortimentet sitt? Vil klær fra NIKE faktisk hjelpe deg med å gjøre det meste ut av din treningsøkt? Hvor lang tid vil det ta før du får levert noe du bestiller hos NIKE, og hvor god hjelp får du av kundeservice om du skulle møte på problemer underveis? De beste svarene på denne typen spørsmål finner du hos kunder som har kjøpt varer hos NIKE før. Her kan du lese folks genuine, ekte tanker om hva som gjør NIKE til et godt valg eller ikke. Les anmeldelsene under og bestem selv om NIKE passer for ditt behov, og om du stoler på å få et godt produkt.

  Om NIKE
  NIKE er et firma som tilbyr sportsutstyr i alle varianter, som opererer i over 160 land i hele verden. Butikkene er spredd rundt om i verden, og de tar imot 7 millioner kunder hver måned. NIKE er kanskje mest kjent for salg av sko og sportsklær, samt annet tilbehør for både kvinner, menn og barn. For både hobbyatleter og profesjonelle er NIKE et av de mest anerkjente merkene noen gang. I butikken deres kan du finne utstyr for sporter som fotball, løping, basketball og turer til treningsstudioet. I tillegg til dette har de flere dagligdagse klær som t-skjorter, hettegensere, tank-tops og badetøy. Ved hjelp av NIKEs NIKEid kan man også sette et personlig preg på varene man kjøper. På den måten kan du få produktet du kjøper på akkurat den måten du vil ha det.

  NIKEs tjenester
  Klær og utstyr fra NIKE kan kjøpes på nett. Velg et produkt, legg det til i den digitale handlekurven og betal, så enkelt er det. NIKE tilbyr også som nevnt personalisering av utstyr gjennom NIKEid, noe som gjør det mulig å gi både sko og klær et personlig preg. Etter du har betalt vil produktet du har kjøpt bli sendt hjem til deg enten i postkasse eller på nærmeste postmottak. NIKE har også kundeservice klar til å hjelpe deg om det skulle oppstå problemer, eller om du skulle ha spørsmål eller klager.

  Klager, komplimenter eller tips til NIKE
  Har du kjøpt noe hos NIKEs nettside før? Uansett om du bestilte på nett eller i en fysisk butikk vil vi gjerne høre din erfaring med merket NIKE. Hva synes du om kvaliteten på klærne deres? Hvor komfortable er skoene de selger? Hjelper utstyret deres deg faktisk under din treningsøkt? Tok det lang tid å motta varen du bestilte? Hvordan var opplevelsen din med prosessen rundt å bruke nettsiden deres til å bestille en vare. Eventuelt hvor vennlige og hjelpsomme var de ansatte i den fysiske butikken? Fikk du god hjelp av kundeservice om du hadde spørsmål, eller om det oppsto problemer. Skriv gjerne en anmeldelse om din opplevelse med NIKE for å hjelpe andre med å bestemme om de skal kjøpe en vare hos NIKE.

  Never Too Far Down | You Can't Stop Us | Nike

  Nike
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Nike

  Din rangering

  FAQ

  Er Nike et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Nike. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Nike?

  Nike opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Nike . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!