NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser RunnerInn

  Det er ikke veldig lett å finne en butikk som spesialiserer seg bare på en ting, men RunnerInn er en av de, og med tanke på navnet så er det ikke så vanskelig å innbille seg hva de driver med. Men som sagt, det faktum at de selger utstyr for løping og triatloner gjør at de har funnet en slags nisje som gjør det veldig fristende å bruke de. Det er klart, du har alltids butikker som Sportamore eller G-sport, men det er litt annerledes når man finner en slik butikk, fordi utvalget blir naturlig nok bedre. Og selv om du kanskje ikke har hørt om RunnerInn tidligere så er de del av et større selskap som spesialiserer seg i å selge sportsutstyr og annet for folk liker å være aktive. Så les våre andre artikler, og les videre her for mer informasjon.

  Informasjon om RunnerInn
  RunnerInn er del av TradeInn, som er et spanskbasert selskap som har tatt seg inn på sport- og aktivitetsmarkedet med stor kraft, og selger nå i land over hele verden. De har også en egen moteavdeling, en for voksne og en for barn, så dette er kanskje et navn du kommer til å se oftere. Det som er det store trekkplasteret med det RunnerInn driver med er at takket være deres ensidige fokus på en aktivitetstype, så gjør det at de også selger produkter kun fokusert på det. Det gjør i sin tur til at deres utvalg blir mye større, og merkevarene de selger kommer du ikke til å finne noe annet sted, på et og samme sted i det minste. I hvertfall ikke antallet de har, noe som gjør det veldig fristende å se på hva RunnerInn selger.

  Hva du får hos RunnerInn

  De selger både sko og klær for både kvinner og menn, alt rettet mot løping og all aktivitet innen det. Det betyr at du også kan kjøpe klokker, kamera i tillegg til vesker, ryggsekker og annet. Om du skal ut å løpe så er dette en butikk du definitivt bør sjekke ut, da de virkelig har alt du skulle måtte trenge for det du skal gjøre. Det gjør den til en ideell butikk å bruke, for alle dine behov. I tillegg så selger de alle de kjente merkevarene, som Adidas, Asics, Nike, Puma og New Balance, bare for å nevne noen få. De har over 100 merkevarer hos RunnerInn, så du kommer til å finne ditt favorittmerke.

  Har du brukt RunnerInn

  Det er som du ser lite negativt å si om RunnerInn, og det er kanskje naturlig med tanke på hva de tilbyr, og hvordan det hele fungerer. Ser man på prisene deres så er de også konkurransedyktige, så som et slags inntrykk av en butikk så legger de igjen et ganske godt et. Det betyr dog ikke at det kan være visse negative aspekter av RunnerInn, og vi ønsker å lese om alle deres opplevelser og erfaringer, så skriv inn til oss og del med dere!


  Løpesko hos RunnerInn

  RunnerInn
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  4.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Plutselig dyre sko

  Toll lagt til på varen uten at dette ble opplyst om. Umulig å finne et norsk telefonnummer en kan kontakte de på

  Dør: Kari18-05-2020
  Salve 09-09-2020

  INGEN service på garanti. Umulig å kontakte for å klage. På nettside er det KUN chattetjeneste. Var nr 34 når jeg kom inn. En time senere ble jeg kastet ut... IKKE BRUK!

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om RunnerInn

  Din rangering

  FAQ

  Er RunnerInn et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om RunnerInn. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr RunnerInn?

  RunnerInn opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til RunnerInn . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!