NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Pierre Robert

  Finns det en ting som absolutt alle trenger, uansett kjønn, alder eller preferanser, så er det undertøy. Uansett hvilken sesong man har eller i hvilket land man bor, så må man ha undertøy og det er ekstremt viktig at det er av høy kvalitet med tanke på at det er i stadig kontakt med helt skjøre og følsomme soner av kroppen. Hvordan kan vi vite om noe er kvalitativt før vi har kjøpt det? Pierre Robert hevder å tilby høykvalitative løsninger som også har en rimelig pris. Hvordan kan du vite om du kan stole på butikken? Skal du først kjøpe og så finne ut at du ikke er fornøyd med kvalitet eller stoff? For å unngå dette og for å få bedre innsikt i pris-kvalitet-forholdet, kan du lese andre kunders reviews om Pierre Robert. Slik får du vite om kvaliteten, stoffene som brukes, leveransen og hvor fornøyd de andre kundene er.

  Hva er Pierre Robert?

  Pierre Robert er et norsk undertøymerke som også er representert i Sverige og Finland. De henter sin inspirasjon fra den simple skandinaviske livsstilen og minimalismen og tilbyr bærekraftige og enkle løsninger både når det gjelder form, stil, farger, men også miljøvennlighet og -ansvar. Pierre Robert eier også merkene La Mote, Norlyn, Black Horse og Finnwear. De selger artiklene sine primært i daglivarekanalen og online. Og de utvikler undertøyet sitt slik, at det både er komfortabelt, billig, høykvalitativt og ikke minst bærekraftig og miljøvennlig.

  Pierre Robert

  Produkter og servicer i Pierre Robert

  Pierre Robert har et stort sortiment av ulike slags undertøy - både for damer, menn og barn. Ved siden av undertøy tilbyr de også ulike slags sportsartikler som ulltrøyer, ullongs, singlets, topps og m.m. Artiklene er organisert etter størrelse, farge, materiale og type slik at sida er lett oversiktlig. Når du har lagt inn bestillingen, tar det mellom 1 og 3 virkedager å få leveransen. Du kan velge enten Helthjem Express som koster 49 NOK, da får du varene levert hjem til deg med mindre det er snakk om store forpakninger som skal hentes hos nærmeste utleveringssted, eller Hent selv-leveransen som koster 59 NOK, da henter du varene selv. Man får fri frakt for alle bestillinger på mer enn 600 NOK. I alle tilfeller får man en SMS som gir en ytterligere informasjon om leveransen og evt. hentested. Hvis det viser seg at du ikke liker artiklene, har du rett til 30 dagers åpent kjøp som gjelder fra ordredatoen. Du kan returnere det som du ikke liker og da får du en tilbakebetaling så snart artiklene har ankommet varehuset.

  Klager, hyllester og tips

  Har du erfaring med Pierre Robert? Har du handlet hos dem? Var du fornøyd med varene? Har du noe å si om kvaliteten? Gjerne del din erfaring med andre ved å skrive en anmeldelse på Pierre Robert sin hjemmeside. Du kan fortelle om både positive og negatibe handleopplevelser. Har du noe å fortelle om leveransen, materialene eller kundesupporten deres? Noe du skulle advart folk mot eller anbefalt på det sterkeste. Ikke nøl med å skrive en anmeldelse.

  Pierre Robert
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Rot og dårlig service

  Rot i bestillinger i nettbutikken og dårlig kundeservice.

  Dør: Silje10-12-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Pierre Robert

  Din rangering

  FAQ

  Er Pierre Robert et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Pierre Robert. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Pierre Robert?

  Pierre Robert opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Pierre Robert . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!