NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Devold

  Vi

  nordmenn elsker å være utendørs. I Norge er det aldri dårlig vær, bare dårlige klær. Dette uttrykket forteller alt du trenger å vite om Norge og nordmenn. Vi elsker utelivet, og lar aldri været stoppe oss. Det vi fokuserer på er heller hva type hver som kan forventes, og så forbereder vi oss på det. Er det vått så tar man med seg støvler eller fjellsko, og en god regnbukse. Det kan være vanskelig å forutse hvordan været skal være den dagen ettersom ting kan forandre seg raskt fra sol til regn, og fra varmt til kalt. Derfor er ull-undertøy ett plagg de fleste nordmenn har i skuffen. Ullundertøy har lenge vært et populært og nødvendig turplagg hos Nordmenn. Merino-ull er en spesiell type ull som er ideell for å holde seg varm, samt for å holde seg kald. Plagget er ikke vindtett så man kan holde seg avkjølt, og merino-ullet er varmt og delikat som holder deg varm når du trenger det. Devold tilbyr en rekke forskjellige moter av merino-ull. Finn mer info om selskapet og les andres erfaringer er.

  Om Devold

  Selskapet var opprettet i 1853 av Ole Andreas Devold og selskapet har hovedkvarter i Langavaag i Norge. Devold produserte de velkjente ullplaggene som har holdt både små og store varme i generasjoner. Merino ull er et av verdens mest høykvalitets produkter som ikke bare holder deg varm, men også holder deg kald på samme tid. Ja, dette høres sikkert rart ut, men det er faktisk helt sant! Utenom å være et kvalitetsplagg er merino et miljøvennlig og bra valg i henhold til dyrevelferd.

  Produkter og Tjenester hos Devold

  Selskapet tilbyr merino ull klær til fjellturer, ullplagg, sportstøy og beskyttelsesklær. Devold har en rekke forskjellige plagg inkludert t-skjorter, gensere, trøyer, leggings jakker, ull-vester, ull-bukser, og mye, mye mer. Devold leverer for øyeblikket kun til Norge, Sverige, Danmark, Finland, og New Zealand. Levering koster rundt 99kr for bestillinger under cirka 750kr. Levering tar 2-3 virkedager og skjer gjennom DHL. Returnering av varer kan gjøres innen 14 dager etter mottatt produktet og penger tilbakebetales innen noen få dager. Kundesenter er åpent mandag til fredag fra 8:00 til 15:00. Tilbakesending av varer koster 69 DKK i Danmark og 9 EUR i Finland. Devold aksepterer bank- og kredittkort som Visa og MasterCard.

  Komplimenter, Klager og Tips til Devold

  Gode klær i alt slags vær, er viktig! Spesielt når det kommer til kulde og tur-gåing, er det viktig å ha riktig tøy. Har du erfaring med Devold? Har du kjøpt merino-ull fra Devold? Hvordan er størrelsene, og passer klærne alle kropper og fasoner? Har selskapet rimelige priser? Har du opplevd problemer i henhold til selskapet eller bestilling? Hva syns du om produktene sammenlignet med andre lignende produkter fra andre selskaper? Hadde selskapet konkurransedyktige priser? Har du opplevd problemer i henhold til returnering av varer? Skrive en kort kundeanmeldelse hos oss om din opplevelse med Devold og hjelp andre med din tilbakemelding å finne ut om dette er selskapet de har letet etter eller bør styre unna.

  Devold
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Devold

  Din rangering

  FAQ

  Er Devold et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Devold. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Devold?

  Devold opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs, Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Devold . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!