NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Helly Hansen

  Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær! Det er noe nordmenn har sagt i lang tid, og det er derfor vi har butikker som Helly Hansen, som passer på at vi er kledd for alle situasjoner, og at ikke været tar overhånd. Det er strengt tatt noe som har vært nødvendig med tanke på hvor vi lever og været vi blir utsatte for. Helly Hansen er så klart ikke den eneste butikken som selger klær tilpasset for aktivitet utendørs, men de er en av de mest kjente, og ikke minst eldste, vi har i Norge. Men er det slik at du bør kjøpe fra Helly Hansen av den grunn? Det synes vi, og mange andre med oss, men la oss se litt mer på de, så du får vite mer!

  Informasjon om Helly Hansen

  Om du trodde du hadde hørt om gamle bedrifter så kommer du nok til å få deg en overraskelse når vi sier at Helly Hansen har eksistert helt siden 1877. Startet av, ja du gjettet riktig, Helly Hansen, en seiler som ville ha bedre beskyttelse mot omgivelsene. Dette er jo noe som har utviklet og utvidet seg til å inkludere mange flere områder enn bare seiling så klart, men det er interessant å se på vår arv, og hvor lite vi prater om båthistorien vår i forhold til hvor mye vekt vi legger på fjellvandringer og skigåing. Og ja, Helly Hansen selger klær som er passende også for den typen av akitvitet. Det er også noe av sjarmen med denne butikken, i at den dekker bortimot alle mulige aktiviteter som man kan gjøre utendørs, og de selger også til barn naturligvis. Så du kan ha en stil gjennomgående i familien med Helly Hansen.

  You Should Look for This Popular European Brand Helly Hansen | Every Brand Breakdown Episode 8

  Hva du kan kjøpe hos Helly Hansen

  Det er tre hovedkategorier som Helly Hansen selger i, og det er seiling, friluft og skigåing. Men om det er et produkt du ser der som du liker, så er det jo ikke sånn at du ikke kan kjøpe det fordi det er laget for seiling. Noen liker disse typene klær til å ha på seg i hverdagen, og mange av dem kan jo bli brukt slik. Det er i det hele tatt et godt og bredt sortiment og utvalg av klær, perfekt tilpasset for været vi lever i. Det å gå gjennom alt de selger ville tatt for lang tid, men de har alt du forventer i tillegg til tilbehør som vesker og hansker, til utstyr som flytevester og våtdrakter. Det er gøy at en slik butikk er norsk, og noe man bør støtte så langt det lar seg gjøre.

  Erfaringer med Helly Hansen

  Vi antar at bortimot alle nordmenn har hatt på seg et produkt fra Helly Hansen, så de fleste av oss har erfaringer med selskapet. Så vi ønsker at så mange som mulig av dere skriver til oss og forteller om deres erfaringer, om dere ville anbefalt det til kjente og folk som kanskje ikke er norske?


  Reklame for Helly Hansen

  Helly Hansen
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Helly Hansen

  Din rangering

  FAQ

  Er Helly Hansen et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Helly Hansen. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Helly Hansen?

  Helly Hansen opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Helly Hansen . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!