NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser SnowInn

  SnowInn kan på mange måter være drømmebutikken for nordmenn. Den selger klær og utstyr for den ivrige skigåeren, og er det noe vi nordmenn er glade i, så er det ski! Det finnes jo så klart mange butikker som selger lignende produkter, men det er ikke mange som har det som eneste fokus, og med et navn som SnowInn, så får man raskt en god forståelse for hva de selger. SnowInn er del av et større nettverk av butikker, som selger for en haug ulike produktkategorier, og det er noe som virker å være en veldig smart markedsstrategi. Men for å ha fokus på SnowInn, så er det kanskje smart å ta en nærmere titt, og se hva de tilbyr for noe!

  Informasjon om SnowInn

  Sånn umiddelbart så er det mye som kan gjøre en glad, om en liker å gå på ski, når man besøker SnowInn. Man ser med en gang at hvor deres fokus ligger, og at du som kunde kan dra stor nytte av det. Det er klart, det finnes massevis av sportsbutikker, men ikke veldig mange skibutikker. Og vi snakker heller ikke om en type butikk som har dårlige produkter og ukjente merkevarer. Her finner man kun det beste som denne industrien har å tilby, noe som gjør det naturlig for deg som ivrig skigåer å besøke siden og se hva de har å tilby. Om ikke annet, så gjør du deg selv en tjeneste!

  SnowInn er som sagt del av noe større, nemlig TradeInn, som er et spansk selskap. De forsøker på noe som nærmer seg verdensdominans, og hvor enn du bor i verden, så leverer de til deg. Det er en slags tjeneste man sjeldent finner, og da er det ikke rart at de har milliarder i omsetning!

  Hva du kan finne på SnowInn

  Du finner "alt" på SnowInn, fra ski til snowboard, klær til kvinner, menn og barn, og absolutt alt av utstyr og tilbehør du skulle trenge for skituren. Og vi snakker om produkter og utstyr fra leverandører som Oakley, Superdry og Burton, blant veldig mange andre. Faktum er at de har over syv hundre tusen produkter i lager, noe som gjør at oddsen for å finne akkurat det du er ute etter ble plutselig betraktelig bedre! I tillegg så har de et godt team bak, hvor alle som er ansatte, er også interessert i sporten de selger produkter for. Så du vet du kommer til å få en god kundetjeneste, som kan hjelpe deg med bortimot alle problem du kan møte på.

  Har du brukt SnowInn?
  Som alltid er vi interessert i å lese din mening, og om dine erfaringer. Og det er viktig med en butikk som SnowInn, som har økt i popularitet de siste årene, å vite hva folk virkelig mener om de. Så skriv gjerne inn til oss med alle detaljer, både positive og negative. Det betyr at du hjelper de som leser våre artikler og det gjør at systemet vårt fungerer litt bedre! Nøl ikke.


  Skigåing med utstyr fra SnowInn!

  SnowInn
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  5.2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  3
  Levering
  rating
  6

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Ingen opplysninger om at det kommer toll og mva i tillegg..... Svindel

  Bra produkt

  Dør: Per Perfekt 04-02-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Husk toll

  Husk at dette ikke er en norsk nettbutikk og at toll/moms kommer i tillegg. De opplyser ikke noe om dette, men skriver det i policyen deres. Endte opp med å betale 2500,- kr for hansker som jeg kunne ha kjøpt for 2200,-)) i fysisk butikk her i Norge og fått dem på dagen også.

  Dør: Ahmed Abdelghani18-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  6
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om SnowInn

  Din rangering

  FAQ

  Er SnowInn et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om SnowInn. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5.2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr SnowInn?

  SnowInn opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til SnowInn . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!