NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Skistart

  Om nordmenn ikke er født med ski på beina så er det i hvert fall langt unna, selv om det virker som at kulturen vår har foradnret seg gjennom årene, og vi er ikke like aktive lenger. Det er noen som er på Instagram og viser seg frem, men da flere og flere av oss lever i større byer så har vi beveget oss vekk fra marka og fjellet, noe som i mange henseender er ganske synd. Men som sagt, det er noen av oss enda, og for de av oss så finnes det også en mengde av butikker å velge mellom når vi skal kjøpe for utstyr, noen bedre enn andre. Hvem du velger er jo personlig, men det kan jo hende at Skistart er et godt sted? La oss ta en nærmere titt på denne butikken med det ganske selvforklarende navnet!

  Informasjon om Skistart

  Skuffende nok så er Skistart ikke norsk, men svensk. Det er dog greit nok, da det er en familiebedrift etablert nord i Sverige. Men selv om Skistart startet i Dalarna så har de uansett en norsk kontaktadresse for deg som norsk kunde, slik at det er lett å få hjelp og klage på eventuelle problemer, som kan oppstå. I tillegg er det positivt at dette er en butikk som har eksistert helt siden 2004, noe som gir den verdifull erfaring i hvordan den behandler sine kunder, og hva kunden er ute etter. Det er mange butikker som kanskje har svært gode produkter, men om de ikke vet hva kunden forventer og lider av den grunn. Velger du å kjøpe produkter til en verdi over 1000 kroner så blir frakten spandert på, og da butikken ofte har tilbud og rabatter så lønner det seg å holde oversikt på den for å se hva du kan raske med deg!

  Multidomene - flere nettbutikker, felles publisering

  Hva du kan kjøpe hos Skistart

  Med et navn som Skistart så forventer du kanskje at fokuset ligger kun ski, men det stemmer ikke helt. Det ligger heller på produkter for aktivitet utendørs, som løping og skigåing hvor man kanskje kan si at ski tar et en mer fremtredende rolle. Men når du går inn på siden så ser du raskt at en aktiv person kan finne massevis av produkter man kan bruk for, selv om man kanskje ikke går på ski. Det inkluderer kategorier som sko, klær, utstyr og tilbehør, sikkerhet og andre slike ting som man trenger når man er ute i naturen. Og når man også ser at produktene er laget av noen av de største merkevarene i bransjen, så har man litt ekstra tillit med en gang. Om du vet om merker som Swix, Madshaus og Garmin, så vet du at tingene som du kan kjøpe hos Skistart er bra nok i kvalitet!

  Men om du har gjort det, altså kjøpt fra Skistart så ønsker vi uansett å høre om dine erfaringer og om du er fornøyd med prosessen og kvaliteten på det du fikk. Skriv til oss og fortell!


  Ski fra Skistart

  Skistart
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  5
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  6

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Reklamasjon på kjøpte varer fungerer ikke hos Skistart

  Merkelig service hos Skistart: ingen tar telefonen eller svarer på epost om reklamasjoner på produkt kjøpt hos Skistart.no. Ille!! Anbefales ikke å kjøpe varer her!

  Dør: Georg06-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Skistart

  Din rangering

  FAQ

  Er Skistart et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Skistart. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Skistart?

  Skistart opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Skistart . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!