NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Backcountry

  En tur til skogen eller en fjelltur er ikke akkurat noe å forakte. Det er faktisk noe veldig mange nordmenn liker å gjøre, og det er noe av en nasjonalinteresse for oss. Men det gjør oss ganske kresne også, vi krever endel av produktene vi bruker, og de som har litt mer erfaring med det har veldig høye standarder. Noe som er naturlig, fordi du stoler på at disse produktene for en fjelltur skal holde deg trygg og varm, eller i det minste utføre jobben du har kjøpt den til. Derfor kan en butikk som Backcountry være av interesse for deg. Hørt om den før? Ikke? Da er det kanskje på høy tid, for dette er en butikk som gir deg mange gode vilkår, og ikke minst et veldig godt utvalg når du handler der. Så ta gjerne en titt for mer informasjon og les vår kundeanmeldelse først!

  Hva du bør vite om Backcountry

  Først og fremst er det viktig å vite at den norske versjonen av Backcountry heter Bergfreunde, og det er den du handler hos. Men det er egentlig bare detaljer, da det er samme butikken uansett hvordan man ser på det. Backcountry er et amerikansk selskap som har åpnet en europeisk søsterside, og en positiv greie med dette er at du da er påvirket av europeiske lover angående retur og frakt.

  Så derfor, når du handler i denne butikken så får du gratis frakt når du handler over 1500 kroner. Det kan virke litt høyt, men mange av produktene til salgs der har uansett høye nok priser til at du raskt nok kommer til den summen. I tillegg til det har du åpent kjøp i 100 dager, og av erfaring er det faktisk ganske greit å ha. For plutselig angrer man, og da er det greit å bare kunne sende den tilbake!

  Hva du kan kjøpe hos Bergfreunde

  Vi håper vår tilbakemelding av denne siden gir deg litt å tenke på, fordi de har alt du trenger tilgjengelig i deres sortiment. Først og fremst er det greit å vite at de ikke selger sine egne klær, men at de selger kjente brands. Da kan du finne navn som Patagonia, adidas, DMM og The North Face, blant mange andre. Det lover deg høy kvalitet uansett hva du kjøper, og gjør at du kan stole på at butikken har det utvalget du trenger. For igjen, du må kunne stole på produktet du har kjøpt, du er på mange måter helt avhengig av det.

  Når det kommer til produktkategoriene så selger de innen bekledning, sko, klatring, utstyr, sykkel og vinter. Det er en ganske stor variasjon, og når det gjelder noe som vinter er det naturlig at det er mye dybde i selve kategorien. Du finner veldig mye variert uansett hva du er ute etter, og det er lett å se hvorfor dette er en butikk med et så godt rykte.
  Har du noen erfaring med denne nettbutikken så skriv til oss og fortell om det. Vi venter på dine innspill!

  Backcountry
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Backcountry

  Din rangering

  FAQ

  Er Backcountry et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Backcountry. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Backcountry?

  Backcountry opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Backcountry . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!