NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Shein

  Elsker du rask shopping til en rimgelig pris?

  Hvem gjør ikke det! Det er mange av oss som elsker mote, og å følge de siste trendene, men det gjør ofte ikke lommeboka. Rimelige klær av siste mote har eksplodert de siste årene, spesielt med at handelen har blitt transportert til nettet i stedet for butikker. Dette gir ikke bare kunder mer utvalg, men gir selskaper mer mulighet til å selge mer, uavhengig av hvor kundene bor. Shein er ett av mange nettbaserte moteforhandlere med stort utvalg av siste mote til en billig penge. Finn ut mer ved å lese videre.

  Om Shein

  Shein er en nettbasert klesforhandler som var opprettet i 2008 av Chris Xu (også kjent som Yangtian Xu). Det finnes ingen informasjon på deres nettside om hvem som eier selskapet eller hvor de har hovedkontor.

  Produkter og Tjenester hos Shein

  Shein er en nettbasert produsent og klesforhandler som selger klær over hele verden. Målet deres er å gi flere tilgang til siste mote, og stilige klær hvem enn du er. De har et stort utvalg av klær av forskjellige stiler, tekstiler, farger, passformer og best av alt til en rimelig pris. De har en oppdatert og moderne størrelsesguide på sin nettside som inkluderer oversikt over alle størrelser, inkludert plus-size, der kunden kan finne størrelser og assosierte mål for lengde, bredde, bryst og mer. I tillegg kan kunden velge mellom forskjellige internasjonale enheter slik at de enkelt kan finne ut hvilken som passer for dem. Shein har også størrelseskalkulator der kunden enkelt kan skrive inn høyde, bredde og vekt slik at de kan anbefale den beste størrelsen. Man finner også guide om hvordan man tar målene sine. I tillegg kan man legge til BH størrelse, alder og ønsket passform. De har en overlegen størrelse og passform side for hvert plagg som viser alle mål i tillegg til høyde og mål til modellen som bruker plagget. Nettsiden deres har tilsynelatende all informasjon man kunne trenge. Den er veldig oversiktelig og innholdsrik. Selskapet tilbyr 60 dagers gratis retur. De leverer til land over hele verden, og har en leveringstidskalkulator på sin nettside, og påstår å tilbyr super rask levering. Leveringskostnader er £2, og er gratis ved bestilling over £35. Hos Shein tjener man også poeng ved hvert plagg man bestiller. Poeng varierer ved klesplaggene. De har en brukervennlig og intuitiv nettside. De tillater de fleste betalingsmetoder

  Komplimenter, Klager og Tips til Shein

  Elsker du å handle siste mote? Da er du ikke alene! Men med så mange forskjellige klesforhandlere i dag, og med så mange nettbaserte moteselskaper som påstår å tilby stort utvalg av stiler og størrelser, i tillegg til å tilby rimelige priser, er det ikke lett å vite hvem som er hvert pengene. Da er det gunstig å høre fra tidligere kunder som har erfaring med selskapet.Er dette deg kanskje? Vi vil gjerne høre din opplevelse med selskapet. Å få tilgang til andre kunders tilbakemeldinger gjør det enklere for andre å vite om dette er noe som kunne funke for dem. Skriv en kort kundeanmeldelse hos oss her.

  Shein
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Shein

  Din rangering

  FAQ

  Er Shein et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Shein. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Shein?

  Shein opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Shein . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!