ASOS Anmeldelser

: 2
50% Ville handlet her igjen

Mest stemmer anmeldelse

  2022-09-28
Kjole til 1600 NOK
Kjolen hadde sømmer som var raknet. Sendte mail med bilde i håp om rabatt i stedet for å sende ti...Les mer
Beate Brunstad

Anmeldelser (2)

  (0)

 (0)

  (2)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Sandaler

  Fikk beskjed av kundeservice at jeg skulle la være å hente ut en pakke for å få den returnert gratis og så bestille varen på ny med rabatt. Pakken ble levert rett i postkassen, så å ikke ta imot den var ikke et alternativ. Jeg hadde aldri gjort dette om jeg ikke ble rådet til dette av kundeservice. Etterpå mener de fortsatt at de har gitt riktig informasjon.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjole til 1600 NOK

  Kjolen hadde sømmer som var raknet. Sendte mail med bilde i håp om rabatt i stedet for å sende til bake da det er dyrt med retur i tillegg til betalt frakt. Fikk bare et automatisk svar som sendte meg til bake til robot chat for retur. Sendte også inn Reviev på kjolen og forklarte det samme der med bilde, men fikk mIl om at de hadde kansellerte min reviev der, mest sannsynlig pga klage. Virker som hele kundeservice er datastyrt. Kommer ikke til å bestille noe der ifra igjen! Har gitt god skår på bestilling og leveranse men betalte også express må sies.


Andre så også på