NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser PrettyLittleThing

  Det føles mange ganger som at for 20 år siden var det litt greiere å hoppe i joggebuksene og slitt sko, dersom man skulle en kjapp tur på butikken for å handle brød eller noe. I dag er det liksom viktigere å se litt ordentlig ut, til og med om man bare skal ned til postkassen. Muligens kommer dette av sosiale medier og all den fokus skjønnhet og mote har fått der. Det smitter over på oss, selv når vi sitter hjemme. Det føles så kjipt å gå ut av huset når man ikke har ordnet seg, etter at man nettopp har sveipet gjennom Instagram hvor alle går i pene klær og har sminket seg perfekte. Attpåtil har vi fått masse nettbutikker å velge mellom, og mote og klær er plutselig mye enklere å få tak på. PrettyLittleThing er en av disse nettbutikkene, og dersom du synes utvalget passer deg og får lyst til å handle der; hvordan vet du da noe om kvaliteten på varene? Eller om uhellet skulle være ute, og du angrer et kjøp, kan du da returnere varene? Hvordan får du tak i kundeservice? Mange slike spørsmål melder seg, og da kan du ta en titt på våre sider som gir deg et innblikk i erfaringer og tilbakemeldinger fra andre kunder.

  Informasjon om Pretty Little Thing

  Pretty Little Thing er en nettbutikk med hovedfokus på mote og trender. De har en visjon om at alle skal kunne kle seg med stil, uansett hvor du bor eller hvordan budsjett du har. Antrekkene er inspirert av catwalken, kjendiser, party-klær og de siste trendene. Pretty Little Thing har tatt det hele et skritt lenger, og tilbyr ikke bare klær, men alt en jente behøver for å ha en egen, gjennomført stil.

  Pretty Little Thing ble lansert i mars 2012 med 20 produkter i utvalget. I 2016 utvidet de til å inkludere en australsk side pluss at de åpnet et showroom i London. Utviklingen fortsatte i 2017 med en fransk side pluss en lansering av PLT plus for babes. I 2019 ekspanderte de til LA og USA, og siden har flere sider og showroom åpnet og flere land kommet til.

  Produkter hos PrettyLittleThing

  Utvalget består for det meste av klær, men i stor variasjon og med ulike kolleksjoner. Molly-Mae er en av kolleksjonene, og den består av håndplukkede klær av Molly-Mae Hague. Du kan også velge å shoppe ut fra figuren din, fra petite, tall, shape, plus og maternity. Sko, vesker og andre accessoirer kan du også shoppe, og accessoirene består av smykker, belter, solbriller, hatter og hårpynt.

  Betaling foregår gjennom Klarna, og det gir deg muligheten til å dele opp betalingen på 3 innbetalinger. Den første når ordren din er bekreftet, den andre etter 30 dager og den siste etter 60 dager.

  PrettyLittleThing leverer også til Norge, og da regnes det omtrent 12 arbeidsdagers leveringstid.

  Kundeanmeldelse

  Har du shoppet hos PrettyLittleThing før? Likte du kvaliteten på klærne? Hvordan var størrelsene? Har du noen tilbakemeldinger du vil dele med andre, så skriv gjerne en kundeanmeldelse her.

  PrettyLittleThing
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om PrettyLittleThing

  Din rangering

  FAQ

  Er PrettyLittleThing et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om PrettyLittleThing. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr PrettyLittleThing?

  PrettyLittleThing opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til PrettyLittleThing . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!