Bedre Nætter Anmeldelser

: 2
100% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2022-07-13
Seng
Problemer med transport firma Loadmaster. kom ikke den dagen de skulle. Men det var hyggelige fol...Les mer
Harald Carlsen

Mest stemmer anmeldelse

  2020-02-05
Virkelig bedre netter!
Vi slet lenge med å finne sengen for min mann og meg, og vi leita rundt i mange butikker før vi t...Les mer
Johanna Norli

Anmeldelser (2)

  (1)

 (1)

  (0)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Virkelig bedre netter!

  Vi slet lenge med å finne sengen for min mann og meg, og vi leita rundt i mange butikker før vi til slutt fant Bedre Nætter. Det var en lettelse å se det store utvalget av produkter de hadde i tillegg til de veldig rimelige prisene. Om du noen gang har hatt problemer med å sove på grunn av dårlig seng så vet du nøyaktig hva vi prater om. Da vi så sengen som vi ville ha hos Bedre Nætter så var det bare å bestille.
  Selve prosessen var enkel og grei, og vi ble tilbudt å betale med avdrag. Vi trenger heldigvis ikke å gjøre det, men det er greit å bli forespurt, faktisk! Så var det den svært rimelige prisen for en veldig god seng da! Vi kjøpte Senses Natural, som hadde en rabatt på 10 000 kroner, levert innen 3 uker. Vi får til og med lov til å teste sengen når vi får den, og kan returnere den om vi er misfornøyde!
  Alle bør se hva Bedre Nætter selger, og vi anbefaler det til alle som er ute etter en god seng!

  Johanna Norli, er det en genuin anmeldelse? Høres jo ut som at du jobber for bedre nætter

  Jeg lurer også på dette. Har reagert på anmeldelsene på deres egne nettsider, de er så utelukkende positive og så like hverandre at jeg tenker mange av dem er laget av selskapet selv

  Hei. Kjøpte seng hos bedre nætter etter å ha lest alle gode tilbakemeldinger her. Bestilling, betaling og levering gikk veldig bra. Nå har jeg hatt sengen ca et halvt år, og begynt å se meg om etter en annen seng. Tenker og sette sengen fra bedre nætter inn på gjesterommet, og der vil det være en god seng. Men å sove i den natt etter natt blir jeg ikke helt fornøyd med. Min over 10 år gamle jensen-seng er fortsatt mye bedre å sove i, men den står på soverommet hvor min samboer sover helt uten meg.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Seng

  Problemer med transport firma Loadmaster. kom ikke den dagen de skulle. Men det var hyggelige folk på kundeservice.


Andre så også på