Bedtime Anmeldelser

: 3
100% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-13
Kjøpt silke sengetøy
Jeg bestilte silke sengetøy og jeg digger det! Fargene var nøyaktig som på bildene, kvaliteten er...Les mer
Mayert

Anmeldelser (3)

  (3)

 (0)

  (0)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Rollo Daybed

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse på Bedtime. Kundeservicen var virkelig bra, og Rollo Daybed jeg kjøpte var av skikkelig god kvalitet. Jeg kommer definitivt til å anbefale dette stedet til venner og familie. De ansatte var dyktige og veldig hjelpsomme, og de gjorde hele kjøpsprosessen super enkel og problemfri. Jeg følte meg skikkelig godt ivaretatt hele veien. Alt i alt en utrolig god opplevelse på Bedtime!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min bestilling av sengetøy

  Jeg hadde en super opplevelse med sengetøyet mitt kjøpt hos Bedtime. Bestillingen gikk supert og kommunikasjonen var veldig hyggelig. Jeg satte stor pris på den raske responsen og den vennlige tonen fra kundeservice. Leveringen var også kjapp og effektiv. Produktene er av skikkelig god kvalitet og jeg digger å bruke dem. Tusen takk for en fantastisk opplevelse!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpt silke sengetøy

  Jeg bestilte silke sengetøy og jeg digger det! Fargene var nøyaktig som på bildene, kvaliteten er kjempebra og det kom veldig fort. Gleder meg til å legge meg i det hver eneste kveld!


Andre så også på