NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lappeliten

  Har du små barn vet du hvor mye frustrasjon og bekymringer som kommer med det. Det er noe som hele tiden er i en dynamisk utvikling, og et spedbarn byr på andre utfordringer enn et barn som går på barnehage eller skole. Og du husker kanskje selv når du var liten at det å passe på tingene dine ikke akkurat var høyt opp på listen av prioriteringer. Kanskje husker du også at navnet ditt sto på mange av klærna, spesielt vintertøy som du ikke hadde på deg når du var inne. Det fungerte jo godt nok, men var noe som kunne forsvinne raskt, og nå finnes det et alternativ, noe som Lappeliten er. Om du lurer på hva det er og om det er noe for deg så bør du lese videre. Kanskje du blir overbevist til å kjøpe noe?

  Informasjon om Lappeliten

  Dette er en norsk butikk, og det er noe som er viktig for mange. Spesielt i bransjen de er i, fordi det er noe sjarmerende å kjøpe norske navnelapper til barn i Norge. Det føles litt mer personlig og litt mer som om butikken forstår hvem de selger til og hva de er ute etter. Det gjør det også lette å komme i kontakt med dem om du lurer på noe eller om du skulle treffe på problemer. Kontoret sitt har de i Oslo.

  En av de største fordelene ved å kjøpe fra Lappeliten er det faktum at de har gratis frakt, uansett størrelse på kjøpet. Det er noe som er ganske uvanlig, spesielt siden noen av tingene de selger ikke er så veldig dyre. Men det er vel samtidig noe av hensikten med det også, fordi mange ville nok nølt med å bestille om fraktprisen hadde vært høyere enn prisen på selve produktet!

  Slik bruker du klistrelapper

  Hva du kan kjøpe hos Lappeliten

  Fokuset er naturligvis på navnelapper og det er ikke slik at de kommer bare til klær heller. Du kan faktisk bruke lappene fra Lappeliten til å sette navn på blyanter, pennaler og andre ting. Hva du enn vil faktisk. Du kan også kjøpe wallstickers til barnerommet, for å få det litt finere i rommet om du vil det. Veggdekor er jo noe alle barn liker, så det å kjøpe noe med et tema som din lille er glad er jo perfekt.

  Om du har et familiemedlem på et sykehjem eller gamlehjem kan du også bestille produkter skreddersydd for det behovet. De er ikke like sprakende og fargerike som for barna, og kan være veldig nyttige for både de som bor på sykehjemmet og for de ansatte. Produktene kan vaskes i vaskemaskin i opp til 60 grader, og tåler også tørketrommel og mikrobølgeovn. Det høres jo egentlig ganske bra ut det?

  Har du kjøpt fra Lappeliten?

  Om du har så vil vi vite mer om det. Først og fremst vil vite om kvaliteten på produktet og kundetjenesten fra butikken var god nok. På den måten hjelper du andre, så hvorfor ikke skrive noen ord?


  Hvordan du bruker klistrelapper fra Lappeliten

  Lappeliten
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Lappeliten

  Din rangering

  FAQ

  Er Lappeliten et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lappeliten. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lappeliten?

  Lappeliten opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lappeliten . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!