NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Navnelapper

  Det som er interessant på nettet er at ofte så finner du ting som du ikke trodde fantes, eller som du kanskje selv ikke hadde tenkt på. Det er det så klart veldig mye av, men noe av det litt mer uventede er kanskje selskapet Navnelapper. Selskapet gjør akkurat det navnet indikerer, i at du kan bestille navnelapper, med ulike design, motiv og bilder, og i ulike stiler. Det er kanskje noe som er spesielt nødvendig når man har barn, men det er jo noe som alltids kan komme nyttig. Spesielt om du vil sette ditt navn på noe i kjøleskapet så ingen skal røre det? Uansett hva det er til så kan det være greit å ha det, og som sagt har du barn, er det til og med kanskje nødvendig.

  Informasjon om Navnelapper
  Det er et ganske enkelt konsept når en tenker over det, da man egentlig ofte skulle hatt behov for å sette sitt navn på noe. Samtidig så er det klart at man tjener et spesifikt marked med dette, men så lenge det fungerer så er det jo egentlig ikke noe problem. Noe som er tiltalende med Navnelapper er at de har en fornøydgaranti som sier at de skal hjelpe deg så langt det er mulig så du blir en fornøyd kunde, også etter at du har bestilt fra de. Det er lett å komme i kontakt med Navnelapper, og da det er et norskt selskap så er det lettere å stille de til ansvar enn visse andre utenlandske selskap. Faktum at de tilbyr en praktisk tjeneste for deg som kunde er noe som man bør utnytte, om man har behov for det.

  Hva Navnelapper tilbyr deg

  Det er på en måte vanskelig å kategorisere det Navnelapper gjør, men i essens så kan du bestille navnelapper som du da fester på det du har lyst til. Det kan være alt mulig egentlig, da produktet har et material som fester seg til bortimot alt. Du kan til og med feste det på et verktøy som du da kan trygt låne bort i viten om at navnet ditt står på den. De selger for sportsutstyr, barnehage og skole, aldershjem osv. Det er et stort marked for det egentlig, bare at man kanskje ikke er helt klar over det. Du kan bestille navnelapper som har kjente figurer, som Frost, Marvel og andre lignende, eller så kan du ha det i ulike farger. Du får flere hundre for en rimelig pris, så da kan du starte prosessen med å befeste det som er ditt!

  Inntrykk av Navnelapper
  Vi vil da oppfordre dere som har kjøpt fra Navnelapper til å skrive til oss og fortelle hvor fornøyde dere er med innkjøpet og hvorvidt dere ville gjort det igjen, eller anbefalt det til venner og familie. På den måten kan dere også hjelpe andre som vurderer å bruke Navnelapper, så på mange måter gjør dere en tjeneste for mange. Skriv til oss og del med deg dine erfaringer!


  På Navnelapper får du strykefrie lapper til klær og utstyr

  Navnelapper
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Navnelapper

  Din rangering

  FAQ

  Er Navnelapper et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Navnelapper. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Navnelapper?

  Navnelapper opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Navnelapper . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!