NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Grønt Fokus

  Vurderinger Grønt Fokus

  Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og kanskje dyrke grønnsaker litt. For å nyte av planter til og med om vinteren vil du kanskje ha sin egen vinterhage. Hvis du har et lite drivhus er det mye lettere å dyrke grønnsaker, og dessuten kan du få tidligere din første høst og plokke dine egne tomater til sent på høsten. Og noen ganger lurer du på om hvor kan du å kjøpe alt nødvendig for det. Et av selskapene som tilbyr vinterhager, hagestuer og drivhus er Grønt Fokus. Men ikke bare det. Her kan du skaffe også garderober og solskjerming. Allikevel les ført noen av vurderniger om selskapet her for å finne ut om du kan ha tillit til det. Hvor lang tid tar det for leveringstjenesten til Grønt Fokus å levere dig din bestilling? Hva kan du vente fra deres kundeservice? Er de hensynsfulle nok for å løse dine problemer og svare på dine spørsmål? Bare de kundene som har allrede kjøpt noe hos Grønt Fokus kan svare på disse spørsmålene.

  Om Grønt Fokus

  Grønt Fokus var grunnlagt i 1992. Siden starten har selskapet satset på å fylle kundenes uterom. Det var drivhus og drivhusprodukter. De var også konsentert på videreutvikling av disse produktene i forhold til barske norske klima. I en lengre periode leverte selskapet innhold til drivhus, som småplanter og frø. Og litt etter litt styrket firmaets posisjon i drivhusmarkedet seg. Sortimentet ble samtidig utvidet med hagestuer. I år 2000 startet firmaet egen nettbutikk. I 2010 traff Firmaet en avtale med Skånska Byggvaror, som i 2012 også overtok driften av Grønt Fokus. Grønt Fokus hovedkontor ligger i Songdalen kommune, nær Kristiansand. Selskapet har også fire butikker utenfor Kristiansand, på Alnabru i Oslo, på Forus utenfor Stavanger og i Os utenfor Bergen.


  Tjenester av Grønt Fokus

  Selskapet driver med vinterhager, hagestuer, drivhus, garderober og solskjerming. Alle selskapets produkter er tilgjenglige ikke bare på nett men også i butikker. Hvis du er i tvil, her kan du se hvordan sortimentet ser ut i virkeligheten. For å få forestilling om produkter, nye ideer og inspirasjon kan du bestille en gratis katalog ved å fylle opp et skjema. Her finner du masse informasjon om hagestuer, skyvedører, drivhus, anneks, boder og skyvedørsgarderober. Du har som kunde 5 års reklamasjonsrett på en vare. Uansett om du handler på nett eller i våre butikker har du 14 dagers angrerett(Åpent Kjøp). Hvis du har spørsmål ta kontakt med kundeservicen. Du kan ringe på telefon 38 18 18 18 eller send en e-post. Du har en mulighet å følge selskapets nyheter på Facebook og Instagram.

  Klager, vurderinger og tips for Grønt Fokus

  Hvis du allerede eier noen av selskapets podukter fortell oss om din erfaring med dem. Trives dine planter i deres vinterhager og drivhus? Er du fornøyd med leveringstjenesten og kundeservice av Grønt Fokus? Vennligst skriv din kundeanmeldelse og fortell historien din.

  Se denne videoen om Norges flotteste drivhushage

  Grønt Fokus
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (6)

  5
  67% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  5
  Service
  rating
  4.6
  Prisnivå
  rating
  5
  Levering
  rating
  5

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Bedre enn forventet

  Bestilte Bruka drivhus, 6,2 m2 i midten av mai. Ut ifra andre tilbakemeldinger var jeg i forkant meget kritisk til Grønt Fokus. Da jeg ringte kontoret deres så fikk jeg mye nyttig info av folk som har meget gode kunnskaper om drivhus! Det var særdeles nyttig å få vite i forveien at det å sette opp et drivhus er ofte langt mer komplisert enn mange forventer. Imidlertid er bruksanvisningen som følger meget god, Må følges slavisk.
  Hvis man ikke er spesielt kyndig i å konstruere, så bestill fundament i tillegg. Bruka Drivhus er billig modellen, og skyvedøra og luftelukene er det jeg er minst fornøyd med . Men drivhuset fungerer bra, og med glass gir det et elegant inntrykk. Levering kommer raskere enn stipulert, så all klagingen på levering osv. kjenner jeg meg ikke igjen i.
  Alt i alt er jeg meget godt fornøyd med Grønt Fokus, og de kan anbefales som seriøse!

  Dør: Rolf Nordli05-07-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  8.5
  rating

  OK erfaring

  Måtte vente lenge for leveranse av en Qube 5.1 m2 drivhus slik at sommeren gikk uten at vi får brukt. Men, men - det kommer en ny. Å sette opp huset er ikke for pyser, det tok 4 dager. Veiledningen er nøyaktig, kun med bilder som må tolkes, men det går. Det som forvirrer er at ting som hører sammen i bildene er spredt i forskjellige esker, noe som forvirrer tolkingen en del. 'Tykkelsen' på godset er i tynneste laget enkelte steder, særlig svillen som monteres på sokkelen. Selve design og ingeniørkunsten er genialt, men hvorfor ikke rustfrie skruer i stedet for aluminium som knekker lett? Og 2 glass kom ferdige med riper....

  Dør: Andrew Wilder23-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  8.5
  rating

  Avbestilling av hyller til drivhus

  Jeg ønsker likevel ikke hyllene som vi bestilte for 2 måneder siden til vårt drivhus.
  -1 Grunnen er at det tok altfor lang tid før jeg fikk høre fra dere igjen etter bestillingen.- 2 Jeg ble lovet en epost med pris osv, men fikk det aldri.- 3 Så ble jeg oppringt i går av en kvinne på en sprakende telefon som lurte på om jeg skulle ha hyllene?! Jeg hadde nemlig ikke betalt sa hun. Det er jo riktig fordi jeg aldri fikk noen epost og heller ikke har fått noe i posten.-4 Jeg hadde fortsatt ikke fått informasjon om hva prisen ville bli på de to hyllene..- 5 Vedkommende lovet å sende faktura på epost.- 6 Jeg mottok så en epost, men ikke fra GrøntFokus!!!- 7 Nei den var fra Collector Bank, og når jeg forsøkte å åpne den fakturaen så "hang Google Chrome" leseren seg, og jeg måtte starte maskinen på nytt. Prisen så jeg - den var 5030 kroner - for to lakkede smale aluminiumshyller!!- 8 Neste gang prøvde jeg å logge meg på Collector Bank uten å åpne fakturaen, - der lå det ikke noe faktura på min bruker.
  Pa grunn av disse viderverdighetene (1-8) , ønsker jeg ikke å kjøpe hyllene - det er jo ikke SÅ VIKTIG med hyller i drivhuset - og reddikene blir jo ganske dyre da!. Dere kan beholde hyllene og kundeservicen.
  Med hilsen Lars

  Dør: Lars Moe04-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Ikke verdt pengene

  Tok lang tid med levering, delvis på grunn av forsinkelser under corona. Dårlige skruer som er små og knekker lett ved stramming, glass som er skeivt skåret. Mangler list på dør som måtte ettersendes og fortsatt ikke kommet etter 3 uker. Så og si ingen skruer sendt med ekstra, men mye andre deler hvor to av delene ikke engang er oppgitt i dele oversikten. Med 10 års garanti kan man lure hva dette egentlig innebærer når man selv må montere drivhuset og delene er så som så.

  Dør: Lene14-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Står ikke til forventningene

  Kjøpt et qube drivhus. Meget vanskelig å sette opp,deler som mangler,skruer som lett blir ødelagt, glass som er skjevt kuttet. Takrenne som ikke leder vannet vekk men inn i drivhuset, da den skal være i vater!Dette er et dyrt billig drivhus.

  Dør: Anniken Bergelien11-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4.5
  rating

  Treige og useriøse

  Venter fortsatt på en leveranse, er på dag 22 nå. Når man etterlyser varene og lurer på hvorfor det tar så lang tid, så kommer de med ufine kommentarer og svar! Styr unna for all del!

  Dør: Jørgen Paulsen27-05-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Grønt Fokus

  Din rangering

  FAQ

  Er Grønt Fokus et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Grønt Fokus. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5/10, hvorav 67% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Grønt Fokus?

  Grønt Fokus opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Grønt Fokus . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!