NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Byggmax

  Liker du å bygge? Vil du bygge din terrasse, et ekstra uterom eller en altan selv? Da trenger du helt sikkert materialene som du skal bygge med. BYGGmax selger alle slags råmaterialer som en kunne trengt, når man holder på å bygge noe. Og mye mer. Men om du skal bygge et helt rom, da er det helt avgjørende at materialene er gode, og at du kan stole på selskapet. Hvordan vite om du kan lite på BYGGmax sin kvalitet? Hvor kvalitative er produktene deres? Følger en instruksjon med? Er den lett oversiktlig og tilgjengelig? Du får innsikt i alt dette og mye mer ved å lese andre kunders reelle reviews på BYGGmax sin hjemmeside. Så kan du bestemme deg for å handle hos dem.

  Hva er BYGGmax?

  BYGGmax sin første butikk åpnet i 1993 i Täby, utenfor Stockholm. I 2007 kom kjeden også til Norge, og året etter åpnet også den første butikken i Finland. Nå har de titalls av butikker innen hele Norge - i Oslo, Arendal, Askim, Bergen, Bærum, Drammen, Eidsvoll, Fredriksstad, Grimstad, Hamar, Kristiansand, Kristiansund, Larvik, Moss, Lillehammer, Sandefjord, Skien, Stavanger, Trøndheim, Tønsberg og flere andre steder. De har også en nettbutikk som erverver flere og flere kunder med hver dag som går. På sida deres finner du både trelast og byggevarer, dører og vinduer, materialer for utemiljø og sånne for interiøret hjemme. Instruksjoner for hvordan du skal bygge, følger med. Ved siden av det tilbyr de også 20 års råtegaranti som gjelder utelukkende for råteangrep og varier i beløp, men er opp til 100 000 NOK/ kunde.

  Byggmax tips, Bygg terrasse (Del 1 - støp plinter)

  Produkter og tjenester i BYGGmax

  På BYGGmax sin hjemmeside finner du alt fra treverk, platemateriell, skruer og spiker til isolasjon, grunnmur, jernvarer og verktøy, dører, vinduer, uterom og terrassetak, tregulv, parkett, utegulv, maling og mye, mye mer. Alt som du kunne trenge for huset, utehuset, terrassen og hytta. Artiklene deres er organisert etter kategorier, slik at du lett kan orientere deg på sida, og du kan sortere dem etter pris, navn og relevans. Ved siden av råtegarantien har de også prisgaranti som går ut på at de utjevner prisforskjellene for deg, skulle du finne samme artikkel til en billigere pris hos noen konkurrent. Prisgarantien gjelder i 5 dager etter at du har fått leveransen. Leveranstida og kostnadene beror på størrelsen og tyndgen på pakken. Og skulle du lure på noe, kan du til enhvertid kontakte deres kundeservice, både via telefon og e-post.

  Klager, hyllester og tips

  Har du handlet hos BYGGmax før? Er du fornøyd med kvaliteten på produktene? Hva kan du fortelle om leveransen, leveranstida? Hva med kvalitet-pris-forholdet? Du kan dele ale dine erfaringer, både positive og negative, ved å skrive en anmeldelse på BYGGmax sin hjemme side. På den måten hjelper du de andre potensielle kundene til å få bedre innsikt i kvaliteten på produktene og påliteligheten til BYGGmax. Har du erfaring med prisgarantien? Hva med råtegarantien? Begge høres veldig lovende ut, men holder BYGGmax virkelig dem? Fortell alt du har på hjertet. Så styrker du andre kunders handleopplevelse.

  Byggmax
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  7
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Venter enda

  Vi bestilte en trapp fra byggmax Sandnes for snart 11 uker siden.
  Vi har hvert i kontakt med kundeservice, som sier att den ligger på lager i Lysekil. Der har den ligget i snart 3 uker og ventet på andre varer som skal til byggmax Sandnes. 😠

  Dør: Morten Hansen18-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  7
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Byggmax

  Din rangering

  FAQ

  Er Byggmax et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Byggmax. I gjennomsnitt har de fått en rating på 7/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Byggmax?

  Byggmax opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Byggmax . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!