NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser BilligVVS

  Det er mange ting en må tenke på når man har en bolig, uansett om det er en leilighet eller et hus man har. Spesielt om det er først gang du eier noe slikt. Mange tror man kanskje bare behøver å kjøpe inn mat og betale regningene, men det er en hel del andre ting som må ordnes. Noe av det kan du kanskje litt, mens noe annet kanskje ikke like mye. Blant annet ren luft og varme. Når du er yngre er det noe du antar bare eksisterer, helt uten videre, men plutselig har du ansvaret selv, og det er mange ting å finne ut av. Og når du skal kjøpe et VVS-produkt så vil man ha en god kombinasjon av pris og kvalitet, så kanskje BilligVVS er stedet for deg? La oss ta en nærmere titt og se!

  Informasjon om BilligVVS

  BilligVVS er opprinnelig en dansk butikk, og som har gjort hoppet til Norge på en veldig smidig måte, så smidig at man skulle tro siden var norsk. BilligVVS har eksistert siden 2000, og den slags ekspertise er noe man setter pris på, og de har også norske medarbeidere som står klare til å hjelpe. Noe som er nyttig på alle mulige måter, spesielt for danskene er ikke akkurat veldig enkle å forstå! VVS er jo noe som alltid kommer til å være ettertraktet, så om man kan finne en måte å ha så lave priser samtidig som produktene er av høy kvalitet så har man gjort mye riktig. Det ser man på BilligVVS og deres suksess, og når de også spanderer frakten på all kjøp over 99 kroner så blir det jo enda bedre! Faktum er også det at de har nesten 20 000 produkter på lager, som blir sendt av gårde med en gang du bestiller! Og med fagfolk på jobb så vet du at det er ingenting galt med produktene.

  Slik skifter du patronen i en Grohe Eurosmart Cosmopolitan vannkran - BilligVVS.no

  Produkter hos BilligVVS

  Som en forventer av en slik butikk så har de alle kategorier dekket, noe som inkluderer kjøkken, bad, varme og ventilasjon, hus og hage, verktøy og andre. Du går bare inn på de enkelte kategoriene for å kikke på tilbudene deres, eller bare skriver du inn det du er ute etter. Det er veldig smidig og enkelt, og når du ser prisene hos BilligVVS sammenlignet med andre sider så får du lyst til å gjøre en handel. Det er noe av sjarmen og årsaken til at butikken har blitt så stor som den er i Norden. De har også en egen inspirasjonsside hvor du kan få gode ideer for hva slags produkter du kan kjøpe, men hovedsaken er at BilligVVS dekker alle mulige behov du måtte ha. Om du er ute etter slike produkter så bør BilligVVS være den første siden du besøker!

  Fortell oss om BilligVVS

  Om du har kjøpt fra BilligVVS tidligere vil vi gjerne høre om det, så skriv til oss og del dine erfaringer og opplevelser. Jo mer i detalj desto bedre er det, så ikke vent!


  Produkter fra BilligVVS

  BilligVVS
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om BilligVVS

  Din rangering

  FAQ

  Er BilligVVS et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om BilligVVS. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr BilligVVS?

  BilligVVS opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til BilligVVS . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!