NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bad

  Baderom er ett av de viktigste rommene i huset. Utenom de naturlige behov har baderom muligheten til skremme bort potensielle kjøpere, eller øke verdien av hjemmet ditt. Baderom gjør et stort inntrykk på venner og kjente, og et vakkert bad med moderne fasiliteter er et lite stykke luksus i hverdagen for mange. Bad er et selskap som er spesialisert på alt du trenger for å designe eller oppdatere det gamle baderommet, samt kjøkken, hus, hage og mye mer! De tilbyr luksuriøse design og smarte løsninger for bedrifter eller enkeltpersoner. Les mer her og finn ut om Bad.noer for deg.

  Om Bad.no

  Grunnlangt i 1911 og påstår i dag å være et moderne og miljøbevisst konsern med bred kompetanse og bidragsyter til fremtidens VVS standard. Bad.no eiges av det norske konsernet Allier Gruppen og er medlem i Norsk Rørallianse (NRA). Selskapet har hovedkontor i Bergen og nettlager i Oslo. De tilbyr hurtig og trygg levering i hele Norge. Selskapets kundeservice består av erfarne rørleggere og konsulenter som er tilgjengelig for spørsmål og hjelp med faglige råd og svar på kunde spørsmål.

  Produkter og Tjenester hos Bad.no

  Bad.no er Norges eldste VVs-nettbutikk og tilbyr et bredt sortiment av varer av kvalitetsprodukter fra kjente varemerker til baderom, rør og rørdeler, varme og ventilasjon, kjøkken og vaskerom, i tillegg til hus, hage og hytte. Kundeservice er tilgjengelig på telefon alle hverdager mellom 8.30 og 15.30, og er stengt på helg og helligdager. Kunder kan kontakte kundeservice om de har spørsmål og for eksempel om varen har blitt skadet i transport. Levering skjer via posten og bring. Leveringstid varierer og er avhenging av varen som bestilles. For eksempel har noen varer 3-5 ukers leveringstid.

  Bad.no tilbyr 14 dagers angrerett, men I henhold til norsk lov har kunder 2 års reklamasjonsrett som gir kunder rett til å klage på mangler ved en vare innen en bestemt tid. Om produkter har en lengre garantiperiode har kunder rett til å klage inntil 5 år. Angreretten gjelder ikke for tilvirkningskjøp og kjøp av intimvarer med brutt forsegling. Om kunder benytter seg av angreretten har kunder selv ansvarlig for transport tilbake til Bad.no og kunder må selv betale returforsendelsen og utgifter til eventuell ny emballasje. Bad.no tilbakebetaler prisen av varen, inkludert porto for for forsendelse, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, osv. Tilbakebetaling tar som regel 14 dager i følge selskapet. Selskapet aksepterer Visa, Mastercard, og Vipps. Nettsiden er enkel å navigere

  Komplimenter, Klager og Tips til Bad.no

  Bad.no påstår at de har alt du trenger til baderom, kjøkken, vaskerom, hus, hage og hytte, i tillegg til rør og rørdeler, varme og ventilasjon. I tillegg påstår de å ha erfarne rørleggere og konsulenter. Har du erfaring med Bad.no, og levde det opp til dine forventninger? Hvordan var utvalget? Hadde de konkurransedyktige priser? Har du opplevd problemer i henhold til returnering av varer, eller varer skadet i transport? Skrive en kort kundeanmeldelse hos oss om din opplevelse med Bad.no og hjelp andre finne ut om dette er selskapet de har letet etter eller bør styre unna ved hjelp av din tilbakemelding.

  Bad
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Bad

  Din rangering

  FAQ

  Er Bad et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bad. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bad?

  Bad opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bad . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!