NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Tropehagen

  Våre kjæledyr er noe av det mest kjære vi har, og det er sannsynligvis sånn at folk som ikke har kjæledyr ikke kan forstå hvor stort det er. Og dermed vil vi jo gjerne ta vare på dem så mye som mulig. Og det er jo ikke akkurat en mangel på butikker for våre kjæledyr, du har kanskje din egen favoritt? Men har du hørt om Tropehagen? Om ikke så bør du kanskje lese videre? Det er en butikk de aller fleste sannsynligvis har hørt om, og det er det jo gode grunner til. Les en kundeanmeldelse så kan det jo hende at du også får lyst til å kjøpe der. Du kan starte med å lese vår artikkel her, så får du all viktig informasjon du behøver om den før du fortsetter. Les gjerne videre!

  Hva du bør vite om Tropehagen

  Dette er en butikk med hovedkontor i Trondheim, men det er vel ikke det viktigste, strengt tatt. De har eksistert siden 1990, så en erfaring på over 30 år innebærer en viss ekspertise som man ikke får overalt. Og hos Tropehagen har de definitivt mer å tilby enn du kanskje er vant med fra andre kjældyrbutikker. Så er det også noen fordeler ved å handle hos dem. Blant annet får du gratis frakt om du handler for over 500 kroner, og om du vet hvor mye noe som hverdagslig som mat til hunden koster så vet du at du kommer raskt over den summen. Det er jo greit nok, og har du noen spørsmål kan du jo alltids kontakte dem for å få hjelp. En så lang historie får man ikke bare ved å ha gode varer å selge, man må jo nødvendigvis også vite hvordan man skal behandle kundene sine. Om man legger det sammen med alt det man kan kjøpe hos Tropehagen blir det jo ganske bra!

  Produktlansering og drive nettbutikk // Oppdatering

  Stort utvalg og sortiment hos Tropehagen

  I mange kjæledyrsbutikker virker det som om de har en nisje, og ønsker ikke å bevege seg så mye vekk fra den. Det pleier å være mye fokus på hund og katt, og det er ikke tilfellet hos Tropehagen. De selger også for disse dyrene, naturlig nok, men også for fugler, reptiler, smådyr, akvarium og mye annet utstyr som er i egne kategorier. De har for eksempel en egen kategori for Kamera/GPS/Sporing, hvor de selger kameraer båe for bruk innendørs og utendørs. Og innenfor de forskjellige hovedkategoriene er det så klart mye annet å se gjennom for å finne det du er ute etter. Er du ute etter et spesifikt varemerke så blir du sannsynligvis fornøyd av at de har mange merker i sortimentet, så du er sikret både høy kvalitet sammen med gode priser. Og du får tatt vare på dine kjære små på beste mulige måte. Bedre blir det vel ikke!

  Om du har erfaring fra Tropehagen skriv gjerne til oss og gi din tilbakemelding om butikken. Det er viktig for oss og for våre lesere!


  Reklame for Tropehagen

  Tropehagen
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Tropehagen

  Din rangering

  FAQ

  Er Tropehagen et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Tropehagen. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Tropehagen?

  Tropehagen opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Tropehagen . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!