NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Petworld

  Mennesker behøver nærhet. Det er et fundamentalt behov vi har og som vi ikke klarer oss uten. Men nå har det seg slik at ikke alle er like heldige i å ha nærhet til andre mennesker. Det er bare sånn livet er for mange av oss, og det er en stor grunn til at vi har kjæledyr. Det er klart, familier har også kjæledyr, men vi kan vel være enige om at en person som er ensom har større behov for en hund eller katt enn en lykkelig familie på fire har? Og har du et kjæledyr vil du gjerne ta vare på det så godt som mulig, uansett om det handler om maten eller annet stell og tilbehør. Derfor bør du lese videre når vi skriver om Petworld, en dyrebutikk som har alt du trenger for at dyret du har skal føle seg så bra og komfortabelt som mulig. Da bør du vel lese videre?

  Informasjon om Petworld

  Gledelig nok for mange så er dette en norsk butikk på nett som spesialiserer i produkter for ditt kjæledyr. Det er noe mange liker, spesielt å få produktene fra et lager i Norge. Og det er også bra at de har produkter ikke bare for katter og hunder, men for et bredt utvalg av nordmenns favoritter når det kommer til kjæledyr. De har sitt lager i Oslo, så du kan regne med at det du har bestilt kommer raskt frem, hvor de sender varene innen 24 timer. I tillegg har de prismatch, noe som innebærer at om du finner det samme produktet et annet sted på nettet til en lavere pris, så senker også Petworld prisen til det. Bestiller du over 499 kroner så får du også gratis frakt, så det er mange gode grunner til å handle der, sett utenom produktene i seg selv altså!

  Pet World 3D (Gameplay)

  Hva du kan kjøpe hos Petworld

  Hos Petworld har de ulike hovedkategorier, som inkluderer Hund, Katt, Fugl, Smådyr, Fisk og Reptil. Det er når du går inn på de forskjellige kategoriene at du ser hvor stort utvalg de faktisk har. Utvalget er tilpasset alt det du trenger for å gjøre det optimalt for ditt kjæledyr hjemme hos deg, og de selger også i ulike varemerker, så du kan gå etter noe du er mer kjent med, om det er mer komfortabelt for deg. De har en god kombinasjon av pris og kvalitet, lagt sammen med et svært godt utvalg av produkter, i mange forskjellige kategorier. Om du vil kjøpe litt fôr til hunden samtidig som du trenger medisin til fisken så er Petworld stedet for deg. Om ikke annet så er det verdt å ta en titt. Det kommer ikke til å skade i hvert fall.

  Har du kjøpt fra Petworld?

  Om du har vil vi gjerne høre fra deg og vite hva du syntes om det. Skriv inn til oss og fortell i så mye detalj som mulig. Det ville vært svært hjelpsomt for oss og våre lesere, så nøl ikke!


  Petfeeder fra Petworld

  Petworld
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  3
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Anbefales ikke !

  Styr unna ! Frekk kundeservice som ikke vil ordne opp i garantier.

  Dør: Nils Nordman24-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Petworld

  Din rangering

  FAQ

  Er Petworld et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Petworld. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Petworld?

  Petworld opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Petworld . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!