Petworld

Alle kundeanmeldelser

Petworld

0% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

R
Rolf Lunder
Styr unna disse! De er blant de billigste, men de er helt håpløse når det gjelder leveringssikkerhet. Det er veldig ofte det ikke kommer noe for fordi de er utsolgt. Det verste er at man ikke får n...Les mer
N
Nils Nordman
Styr unna ! Frekk kundeservice som ikke vil ordne opp i garantier. Les mer

Alle kundeanmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Abonnement på hundefor

  Styr unna disse! De er blant de billigste, men de er helt håpløse når det gjelder leveringssikkerhet. Det er veldig ofte det ikke kommer noe for fordi de er utsolgt. Det verste er at man ikke får noen beskjed om at det ikke kommer noe. Dette er bare ikke godt nok når man har kunder som abonnerer. Nettbutikken deres er også ganske ubrukelig og uoversiktlig. Av en eller annen grunn finnes det ingen informasjon om abonnementet ditt i mobilversjonen av butikken, du må inn med PCen for å finne det.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Anbefales ikke !

  Styr unna ! Frekk kundeservice som ikke vil ordne opp i garantier.


Andre så også på

Logo Flinkbisk
Flinkbisk
0 Anmeldelser

Om du har et husdyr eller kjæledyr så vet du hvor glad man blir i det. Uansett om det er en fugl, hund eller katt, de blir som en ...

Logo I Love Dogs
I Love Dogs
0 Anmeldelser

Dyr, og spesielt hunder, har blitt viktigere og viktigere for oss, og det er ikke så rart når en tenker over det. Vi lever i en stadig ...

Logo Rover
Rover
0 Anmeldelser

Vi er glade i dyrene våre, og for noen av så er det de eneste vi har i våre liv. Så da er det naturlig at vi ønsker ...

Logo Dogman
Dogman
0 Anmeldelser

Alle som har en hund vet hvor verdifulle de er, og at vi ville gjort alt for dem. De blir nesten som et familiemedlem, og på samme måte...

Petworld

Mennesker behøver nærhet. Det er et fundamentalt behov vi har og som vi ikke klarer oss uten. Men nå har det seg slik at ikke alle er like heldige i å ha nærhet til andre mennesker. Det er bare sånn livet er for mange av oss, og det er en stor grunn til at vi har kjæledyr. Det er klart, familier har også kjæledyr, men vi kan vel være enige om at en person som er ensom har større behov for en hund eller katt enn en lykkelig familie på fire har? Og har du et kjæledyr vil du gjerne ta vare på det så godt som mulig, uansett om det handler om maten eller annet stell og tilbehør. Derfor bør du lese videre når vi skriver om Petworld, en dyrebutikk som har alt du trenger for at dyret du har skal føle seg så bra og komfortabelt som mulig. Da bør du vel lese videre?

Informasjon om Petworld
Gledelig nok for mange så er dette en norsk butikk på nett som spesialiserer i produkter for ditt kjæledyr. Det er noe mange liker, spesielt å få produktene fra et lager i Norge. Og det er også bra at de har produkter ikke bare for katter og hunder, men for et bredt utvalg av nordmenns favoritter når det kommer til kjæledyr. De har sitt lager i Oslo, så du kan regne med at det du har bestilt kommer raskt frem, hvor de sender varene innen 24 timer. I tillegg har de prismatch, noe som innebærer at om du finner det samme produktet et annet sted på nettet til en lavere pris, så senker også Petworld prisen til det. Bestiller du over 499 kroner så får du også gratis frakt, så det er mange gode grunner til å handle der, sett utenom produktene i seg selv altså!

Hva du kan kjøpe hos Petworld
Hos Petworld har de ulike hovedkategorier, som inkluderer Hund, Katt, Fugl, Smådyr, Fisk og Reptil. Det er når du går inn på de forskjellige kategoriene at du ser hvor stort utvalg de faktisk har. Utvalget er tilpasset alt det du trenger for å gjøre det optimalt for ditt kjæledyr hjemme hos deg, og de selger også i ulike varemerker, så du kan gå etter noe du er mer kjent med, om det er mer komfortabelt for deg. De har en god kombinasjon av pris og kvalitet, lagt sammen med et svært godt utvalg av produkter, i mange forskjellige kategorier. Om du vil kjøpe litt fôr til hunden samtidig som du trenger medisin til fisken så er Petworld stedet for deg. Om ikke annet så er det verdt å ta en titt. Det kommer ikke til å skade i hvert fall.

Har du kjøpt fra Petworld?
Om du har vil vi gjerne høre fra deg og vite hva du syntes om det. Skriv inn til oss og fortell i så mye detalj som mulig. Det ville vært svært hjelpsomt for oss og våre lesere, så nøl ikke!


Petfeeder fra Petworld