NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser VetZoo

  Kjæledyr

  er noe av det kjæreste vi har! Og man ser i større grad at folk skaffer seg et for å takle ensomhet, eller for å ha noen å ta vare på om de ikke har barn. Det er ingenting galt med det og butikker som VetZoo så blir det mye enklere å gjøre også. Fordi tro det eller ei, det er mye ansvar å ha et kjæledyr, og da mener vi ikke nødvendigvis en hund. Om du har en gullfisk så må du mate den, bytte vann og andre ting for å sikre at den har det bra, og med mye av det kan Vetzoo hjelpe deg med.

  Om VetZoo

  Det er greit å presisere her at du ikke kan kjøpe deg et kjæledyr på VetZoo, det er ikke derfor de eksisterer. Men det er en av de største butikkene for dyreeiere i Norge og det med god grunn. Det fungerer som de aller fleste andre butikker på nett, hvor du finner en vare som du er ute etter, bestiller det og får det hjem innen noe få dager. Du trenger ikke en gang å være hjemme for å motta produktet, og kjøper du for mer enn 500 kroner så blir frakten også gratis. Det har tydeligvis fungert svært godt for de da de har over 100 000 kunder bare i Norge, noe som er veldig bra folketallet tatt i betraktning.

  Hvordan VetZoo fungerer

  Som sagt så er det ikke slik at du kan kjøpe dyr på denne butikken og det ligger jo litt i navnet. Vet=Veterinær. Og det er heller ikke det eneste som tilbyr en slik type av tjeneste, men de har nok det beste grunnlaget og dekker mange flere dyr enn sine konkurrenter. Her finner du produkter for reptiler, fugler, gnagere, kaniner, hunder og katter, i tillegg til fisk. Du kan kjøpe alt fra mat til ditt kjæledyr til medisin, leketøy og annet utstyr. Det er også betryggende å ha en side som du kan vende deg til umiddelbart og du vet at de har alt du behøver så du ikke trenger å lete rundt på nettet.

  De har til og med en abonnementstjeneste som er uten bindningstid, som hovedsakelig har med katte- og hundefor å gjøre. Det er ingen ekstra avgift, du velger hva du vil ha, hvor ofte og VetZoo gjør resten. Du kan avslutte det når som helst og du kan også ta en pause om du skal på ferie eller lignende. Det blir da den veldig smidig tjeneste for ditt kjæledyr.

  Kvaliteten fra VetZoo

  Det som da blir viktig er kvaliteten på det VetZoo leverer og om ditt dyr er fornøyd med det du gir det. De vet jo tross alt hva de liker og ikke. Og vi vil vite hvilke tilbakemeldinger du har fått fra VetZoo angående klager eller reklamasjon. Det er et veldig viktig aspekt av en butikk, og jo flere av dere som forteller oss, desto bedre er det for de som vurderer å kjøpe hos VetZoo. Skriv til oss!


  VetZoo har det du trenger for valpen

  VetZoo
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om VetZoo

  Din rangering

  FAQ

  Er VetZoo et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om VetZoo. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr VetZoo?

  VetZoo opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til VetZoo . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!