VetZoo

Alle kundeanmeldelser

VetZoo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

B
Bernhard
Min kjære hund er noe av det næreste og beste jeg har i mitt liv, så det å kjøpe noe til han, uansett om det er leketøy, mat eller noe annet er utrolig viktig for meg. Jeg legger vekt på mange fors...Les mer
M
Marta
Vanligvis pleier jeg ikke å skrive anmeldelser men her må det gjøres et unntak! Jeg handlet for første gang hos VetZoo 20.desember i år. og har ikke forventet at pakken blir allerede levert 21.des...Les mer

Alle kundeanmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fornøyd med mitt kjøp

  Min kjære hund er noe av det næreste og beste jeg har i mitt liv, så det å kjøpe noe til han, uansett om det er leketøy, mat eller noe annet er utrolig viktig for meg. Jeg legger vekt på mange forskjellige ting, og jeg fant faktisk alt jeg trengte hos VetZoo. De har gjort en veldig god jobb med utvalget de har, hvor man generelt finner enkelt og greit det man trenger. Jeg tok også kontakt med dem for å få litt mer hjelp, og det var ikke noe problem. Vetzoo anbefales til alle uansett om du har hund eller katt.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Hundemat

  Vanligvis pleier jeg ikke å skrive anmeldelser men her må det gjøres et unntak!
  Jeg handlet for første gang hos VetZoo 20.desember i år. og har ikke forventet at pakken blir allerede levert 21.desember - rett på døra utenfor landsbykjerne - utrolig!
  Samtidig har denne nettbutikken flott utvalg av dyreprodukter for dyktige priser.
  Dette er min ny favoritt butikk og jeg kommer ikke å handle andre steder.
  Tusen takk for kjempe service!


Andre så også på

Logo Flinkbisk
Flinkbisk
0 Anmeldelser

Om du har et husdyr eller kjæledyr så vet du hvor glad man blir i det. Uansett om det er en fugl, hund eller katt, de blir som en ...

Logo I Love Dogs
I Love Dogs
0 Anmeldelser

Dyr, og spesielt hunder, har blitt viktigere og viktigere for oss, og det er ikke så rart når en tenker over det. Vi lever i en stadig ...

Logo Rover
Rover
0 Anmeldelser

Vi er glade i dyrene våre, og for noen av så er det de eneste vi har i våre liv. Så da er det naturlig at vi ønsker ...

Logo Dogman
Dogman
0 Anmeldelser

Alle som har en hund vet hvor verdifulle de er, og at vi ville gjort alt for dem. De blir nesten som et familiemedlem, og på samme måte...

VetZoo

Kjæledyr er noe av det kjæreste vi har! Og man ser i større grad at folk skaffer seg et for å takle ensomhet, eller for å ha noen å ta vare på om de ikke har barn. Det er ingenting galt med det og butikker som VetZoo så blir det mye enklere å gjøre også. Fordi tro det eller ei, det er mye ansvar å ha et kjæledyr, og da mener vi ikke nødvendigvis en hund. Om du har en gullfisk så må du mate den, bytte vann og andre ting for å sikre at den har det bra, og med mye av det kan Vetzoo hjelpe deg med.

Om VetZoo
Det er greit å presisere her at du ikke kan kjøpe deg et kjæledyr på VetZoo, det er ikke derfor de eksisterer. Men det er en av de største butikkene for dyreeiere i Norge og det med god grunn. Det fungerer som de aller fleste andre butikker på nett, hvor du finner en vare som du er ute etter, bestiller det og får det hjem innen noe få dager. Du trenger ikke en gang å være hjemme for å motta produktet, og kjøper du for mer enn 500 kroner så blir frakten også gratis. Det har tydeligvis fungert svært godt for de da de har over 100 000 kunder bare i Norge, noe som er veldig bra folketallet tatt i betraktning. 

Hvordan VetZoo fungerer
Som sagt så er det ikke slik at du kan kjøpe dyr på denne butikken og det ligger jo litt i navnet. Vet=Veterinær. Og det er heller ikke det eneste som tilbyr en slik type av tjeneste, men de har nok det beste grunnlaget og dekker mange flere dyr enn sine konkurrenter. Her finner du produkter for reptiler, fugler, gnagere, kaniner, hunder og katter, i tillegg til fisk. Du kan kjøpe alt fra mat til ditt kjæledyr til medisin, leketøy og annet utstyr. Det er også betryggende å ha en side som du kan vende deg til umiddelbart og du vet at de har alt du behøver så du ikke trenger å lete rundt på nettet.

De har til og med en abonnementstjeneste som er uten bindningstid, som hovedsakelig har med katte- og hundefor å gjøre. Det er ingen ekstra avgift, du velger hva du vil ha, hvor ofte og VetZoo gjør resten. Du kan avslutte det når som helst og du kan også ta en pause om du skal på ferie eller lignende. Det blir da den veldig smidig tjeneste for ditt kjæledyr.

Kvaliteten fra VetZoo
Det som da blir viktig er kvaliteten på det VetZoo leverer og om ditt dyr er fornøyd med det du gir det. De vet jo tross alt hva de liker og ikke. Og vi vil vite hvilke tilbakemeldinger du har fått fra VetZoo angående klager eller reklamasjon. Det er et veldig viktig aspekt av en butikk, og jo flere av dere som forteller oss, desto bedre er det for de som vurderer å kjøpe hos VetZoo. Skriv til oss!


VetZoo har det du trenger for valpen