NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser PetXL

  Om du har et kjæledyr så vet du hvor viktige de er for oss. Uansett om man har barn eller ei så blir de en del av familien, så man behandler dem deretter også. For visse føles det kanskje litt rart, å sammenligne på den måten, men det er en grunn til at det finnes så mange butikker for kjæledyr. PetXL er en av dem, og det er kanskje en du har hørt om før? Om ikke kan det jo være fornuftig å lese videre. Kanskje får du tips og råd om en butikk som kan gi deg noe du ikke har i dag? PetXL har jo hatt stor suksess, og det må det jo være en grunn til. For det er mye å like ved PetXL, noe vår kundeanmeldelse vil gjøre tydelig, men også basert på tilbakemelding fra kunder og erfaring. Så les gjerne videre!

  Hva du bør vite om PetXL

  Først og fremst er det jo greit å vite at dette er en norsk butikk. Det er positivt om ikke annet enn for at de har lager i Norge. Det betyr at du får varen tilsendt raskere, og at butikken har produkter du kan stole på. Det er viktig, og de har fysisk butikk både i Stavanger og Kristiansand. Det er nesten litt forfriskende å finne en butikk som ikke er basert i Oslo-området. Blant andre fordeler du har ved å handle hos PetXL er det at de sender varen innen 24 timer, og de har prismatch. Det betyr at om du finner noen av produktene de selger billigere et annet sted, matcher PetXL prisen. Det høres jo bra ut! Har du bestilt over 499 kroner får du også gratis frakt med på kjøpet, og de leverer til døra. Da begynner det jo å bli ganske mange grunner til å handle der, uten at vi har pratet om produktene enda!

  Hva du kan kjøpe hos PetXL

  Selve produktkategoriene i butikken er ganske vanlige. Du kan kjøpe for Hund, Katt, Smådyr, Fugler, Fisk, Reptil og du kan bla gjennom de ulike merkene om du vil også. Om det er noe spesifikt du er ute ettter fra et spesielt merke er det den letteste måte å finne frem på. I tillegg har de også en egen smykkekategori, altså smykker for mennesker. De kommer med et tema basert på kjæledyr så klart, men det er ganske interessant uansett. Og det er ikke snakk om dyre ting heller. Noe verdt å ta en titt på.

  Om du vil skape et abonnement for fôr kan du også det, og da kan du gå inn på de enkelte dyrekategoriene for å få hjelp med det. PetXL har alt du trenger for å ta best mulig vare på ditt kjæledyr, og da der det verdt å ta en titt på hva de selger i det minste!

  Har du en mening om PetXL vil vi gjerne lese den, så skriv til oss og fortell mer om det!


  Presentasjon av PetXL sin butikk i Stavanger

  PetXL
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om PetXL

  Din rangering

  FAQ

  Er PetXL et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om PetXL. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr PetXL?

  PetXL opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til PetXL . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!