Zooplus

Alle kundeanmeldelser

Zooplus

0% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

I fokus: Hva sier kundene våre?

M
Mina
Styre unna !!! Behold dine betalte bestillinger hos Zooplus for ellers vil du bli belastet som meg for ikke å betale den 17 måneder gamle fakturaen ! Og det var løgn ! En fryktelig uprofesjonell ...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kattemat

  Styre unna !!!
  Behold dine betalte bestillinger hos Zooplus for ellers vil du bli belastet som meg for ikke å betale den 17 måneder gamle fakturaen ! Og det var løgn !
  En fryktelig uprofesjonell tjeneste uten grunnleggende kompetanse for å jobbe med kunder !

  Du kan også få bestillingen kansellert uten å varsle deg selv om du har betalt for bestillingen på riktig måte.
  Dessverre kan 0 stjerner ikke gis her, og det ville bare være en realistisk vurdering for Zooplus.


Andre så også på

Logo I Love Dogs
I Love Dogs
0 Anmeldelser

Dyr, og spesielt hunder, har blitt viktigere og viktigere for oss, og det er ikke så rart når en tenker over det. Vi lever i en stadig ...

Logo Rover
Rover
0 Anmeldelser

Vi er glade i dyrene våre, og for noen av så er det de eneste vi har i våre liv. Så da er det naturlig at vi ønsker ...

Logo Dogman
Dogman
0 Anmeldelser

Alle som har en hund vet hvor verdifulle de er, og at vi ville gjort alt for dem. De blir nesten som et familiemedlem, og på samme måte...

Logo Apotekhjem
Apotekhjem
0 Anmeldelser

Apotek har av flere ulike grunner blitt veldig viktige for oss opp gjennom årene. Men det ville vært urettferdig å si at dette er...

Zooplus

Dyr er noe de aller fleste av oss er glade i, og tusenvis av norske hjem har kjæledyr som er like verdifullt som et familiemedlem som et menneske. På grunn av det så finnes det stadig flere kjæledyrsbutikker som har produktene og varene du trenger for å ta vare på kjæledyret ditt på best mulig måte. Zooplus er en slik butikk, og det er bra det finnes så mange butikker, fordi det er mye jobb med å ta hånd om et levende dyr. Man har et stort ansvar, og det er faktisk ulovlig å behandle dyr dårlig. Med hjelp av Zooplus skal det være mulig å unngå slike problemer, og det er ikke slik at de har produkter kun for katter og hunder. Selv om disse er de tradisjonelle kjæledyrene så er det også noe som er i forandring. Men høres alt dette interessant ut så les gjerne videre. Kanskje du kjøper noe?

Informasjon om Zooplus
Dette er en europeisk butikk i aller største grad, da de selger sine produkter til nesten alle landene i Europa. Om ikke annet så er det noe som hjelper en med å ha tillit til at det de selger er til å stole på og av god nok kvalitet. Og mye handler om at kvaliteten skal være god nok, fordi det er snakk om fôr til noe av det kjæreste du har. Om du bestiller varer for mer enn 499 kroner så er det også gratis frakt, og det er heller ingen tollavgifter. Det er dermed visse fordeler ved å handle hos Zooplus og gjør det om ikke annet til enda et alternativ å vurdere. Zooplus er en butikk som har eksistert siden 1999, og er Europas største dyrebutikk. Om du har et kjæledyr er det sannsynlig at du har hørt om den tidligere, men om ikke er det jo greit med litt mer informasjon.

Utvalget hos Zooplus
Dette er en butikk som har fôr, utstyr og tilbehør for ditt kjæledyr. Uansett om det skulle være at du har en hund, katt, fisk, smådyr, fugl eller noe annet. De har også mat tilpasset til ulike raser, noe som er spesielt relevant for hunder, så du får virkelig muligheten til å kjøpe det som hunden din liker aller mest. De har også en egen kategori for veterinærfôr som er tilpasset for ulike sykdommer og plager som ditt kjæledyr måtte ha. Det er noe som ellers kan være vanskelig å finne, så det er sannsynligvis en populær kategori hos Zooplus. I det hele tatt er det tydelig at folkene i dette selskapet vet hva de driver med, noe som kanskje er naturlig med over 20 års erfaring i bransjen. Men det er bare bra for deg som kunde, og det er varmt anbefalt å ta en titt for å se hva du kan kjøpe!

Denne gang håper vi mange av dere har kjøpt hos Zooplus tidligere, og at alle er ivrige til å dele sine erfaringer og opplevelser med butikken. Nøl ikke og skriv inn til oss!


Mat fra Zooplus