Partyking

Alle kundeanmeldelser

Partyking

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Shopping4net
Shopping4net
5 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

Partyking

Er du glad i å pynte litt ekstra når høytidene kommer? Eller kanskje du ønsker å virkelig skille deg ut på neste kostymeparty med vennegjengen? Er du ansvarlig for venninnen din sin bursdag og leter etter fargematchende dekor i favorittfargen hennes? Eller er det snart karnival og du behøver et kostyme til minsten i barnehagen fordi taktikken om å tre et laken over hodet på ham som et spøkelse er blitt møtt med bare trass og mas? Eller kanskje du har dilla på unike og kule pyntedetaljer til fest som ingen andre har sett før og som gjør litt mer inntrykk enn servietter fra matbutikken. Nettbutikken Partyking tilbyr alle slags produkter som kan piffe opp enhver festanledning, enten det er kostymer eller godteposer til ungene som står på agendaen. Sjekk ut andres anmeldelser her for å se om Partyking kan ha dekorasjonene og festtilbehøret som du leter etter.

Om Partyking
Partyking er en norsk nettbutikk startet i 2016 som et datterselskap av den svenske nettsiden partykungen.se. De tilbyr alle mulige partyprodukter, kostymer og gaver til ulike festiviteter og høytider som dåp, konfirmasjoner og bryllup eller babyshower, valentinsdagen og halloween. De har dessuten en haug med gadgets og spill som du neppe har sett før, eller som vennene dine allerede har i skapet sitt!

Produkter og tjenester
Partyking selger alt mulig du måtte trenge til festen, festtilbehør, bartilbehør, bakeartikler, kostymer og dekorasjoner. Du kan bestille via deres nettside partyking.no og få fri frakt dersom du bestiller for over 1000 kroner, mens deres vanlige fraktkostnad for kjøp under 1000 kroner ligger på 59 kroner. Leveringstiden avhenger av hvor du bor i Norge og varierer fra 1-4 virkedager utifra postnummeret ditt. Bring sender alle varene deres fra Sverige og de tilbyr dessuten bedriftslevering og ekspresslevering for en ekstra kostnad. Ikke helt fornøyd med varen du har kjøpt? Partyking tilbyr 30 dagers åpent kjøp så lenge emballasjen er med minst mulig skade (det vil si at den kan benyttes igjen), som for eksempel dersom du vil prøve et kostyme. Dersom du velger å abonnere på Partykings nyhetsbrev blir du automatisk med på deres bonusprogram hvor du mottar poeng for hvert kjøp du gjør utifra hvor mye penger du legger igjen. Du mottar verdisjekker som kan brukes som en rabattkode/gavekort neste gang du handler hos Partyking og dermed spare penger på ditt neste kjøp! Benytt denne epostadressen dersom du ønsker å kontakte Partyking med spørsmål. De har dessuten en Facebook-side og Instagram hvor du også kan kontakte dem direkte.

Ris og ros samt nyttige tips om Partyking
Har du handlet hos Partyking? Da vil vi gjerne høre din mening om denne nettbutikken, uansett om det er gode eller dårlige erfaringer. Var det enkelt å bestille fra hjemmesiden deres? Er du fornøyd med varene du mottok i posten, levde de opp til forventningene dine slik de framsto i nettbutikken? Del din erfaring om Partyking for å hjelpe andre potensielle kunder.

Hva synes andre kunder om Partyking? Les anmeldelsene om Partyking her for å se om denne nettbutikken har produktene for deg. Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside.