NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Slikkepott

  Det å lage noe selv gir deg en veldig god følelse og om du ikke har prøvd det før bør du gi det en sjanse. Spesielt om det er for eksempel bakster eller lignende, da du kan lage dine favoritter hjemme, uten å måtte dra på butikken eller til kaffeen. Et særpreg er jo alltid greit å ha og når du lager noe selv så får det jo et særpreg. For å gjøre det trenger du det riktige utstyret, ingrediensene og oppskriftene, og alt det kan du finne på Slikkepott, en side for deg som liker å lage ting hjemme! Uansett om du er en veteran eller en nybegynner kan det alltids være greit å få noen tips og råd. Noe vet du kanskje allerede, men det er alltids noe man kan lære og det kan hende at Slikkepott kan hjelpe deg? Les gjerne videre for mer informajson!

  Ting å vite om Slikkepott

  Det første som kan være av interesse å vite om Slikkepott er at det er en norsk butikk, noe som er viktig for mange. Den startet i et lite lokale i Oslo i 2014, og har siden da vokst, hvor de nå har flyttet nettbutikken opp til Averøy. Med tanke på at de har neste fire tusen produkter i sortimentet er det kanskje ikke så rart at de trengte mer plass, og det betyr at du som kunde kan forvente ganske mye bra fra den. Du har muligheten til å kontakte dem via Facebook, telefon eller via kontaktskjema direkte på siden deres så får man jo håpe at supporten deres er like god som presentasjonen. Om du bestiller produkter for over 1000 kroner får du gratis frakt, og det er jo like greit å bestille alt man trenger med en gang!

  I tillegg til alt dette har de produkter fra flere forskjellige produsenter, noe som gjør at valgfriheten er stor og at kvaliteten er til stede.

  Digital Markedsføring 2103: Forelesning 18. mai 2020: Facebook-markedsføring for nettbutikker

  De forskjellige kategoriene

  Vi har allerede pratet litt om hvor mye ulikt det finnes og når du ser kategoriene er det vel ingen overraskelse. Hos Slikkepott finner man kategorier for bakeutstyr, kjøkkenutstyr, former, dekorering, farger og mye annet. Under der igjen har man så klart flere underkategorier og du får jo det du betaler for når det kommer til kvalitet. Du kan også velge produktene ut i fra anledningen eller hvilket tema du er ute etter så du finner fortere frem til det du ønsker. Om du vil vite hvordan bakeributikker lager sine kaker så er dette en ganske god introduksjon til akkurat det.

  Om dette er av interesse for deg er det virkelig verdt å ta en titt for å se hva Slikkepott har i sortimentet sitt for deg, du kommer nok til å bli positivt overrasket hva som finnes der og mest sannsynlig veldig fristet også!

  Erfaringer med Slikkepott

  Formålet med siden vår er å hjelpe andre og informere om de ulike butikkene vi ser på, og det trenger vi din hjelp med. Om du har kjøpt fra Slikkepott før skriv gjerne inn til oss!


  En litt annerledes oppskrift

  Slikkepott
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  8.6
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Kakebilde PawPatrol

  Bestilte kakebilde med jubilantens navn og alder. Fine sterke farger. Dessverre var det sprukket i mange biter den dagen det skulle på kaka. Var umulig å få vekk den hvite rammen rundt uten å ødelegge fullstendig. Lappa det sammen på kaka. Men dette smakte plast. Seigt og vanskelig å skjære i. Kjøpes ikke igjen.

  Dør: Anne-Lise Lundgård13-02-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  8.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Slikkepott

  Din rangering

  FAQ

  Er Slikkepott et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Slikkepott. I gjennomsnitt har de fått en rating på 8.6/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Slikkepott?

  Slikkepott opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Slikkepott . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!