Slikkepott

Alle kundeanmeldelser

Slikkepott

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
Anne-Lise Lundgård
Bestilte kakebilde med jubilantens navn og alder. Fine sterke farger. Dessverre var det sprukket i mange biter den dagen det skulle på kaka. Var umulig å få vekk den hvite rammen rundt uten å ødele...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kakebilde PawPatrol

  Bestilte kakebilde med jubilantens navn og alder. Fine sterke farger. Dessverre var det sprukket i mange biter den dagen det skulle på kaka. Var umulig å få vekk den hvite rammen rundt uten å ødelegge fullstendig. Lappa det sammen på kaka. Men dette smakte plast. Seigt og vanskelig å skjære i. Kjøpes ikke igjen.


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Grønt Fokus

Grønt Fokus

7 Anmeldelser

Vurderinger Grønt Fokus Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og ka...

Slikkepott

Det å lage noe selv gir deg en veldig god følelse og om du ikke har prøvd det før bør du gi det en sjanse. Spesielt om det er for eksempel bakster eller lignende, da du kan lage dine favoritter hjemme, uten å måtte dra på butikken eller til kaffeen. Et særpreg er jo alltid greit å ha og når du lager noe selv så får det jo et særpreg. For å gjøre det trenger du det riktige utstyret, ingrediensene og oppskriftene, og alt det kan du finne på Slikkepott, en side for deg som liker å lage ting hjemme! Uansett om du er en veteran eller en nybegynner kan det alltids være greit å få noen tips og råd. Noe vet du kanskje allerede, men det er alltids noe man kan lære og det kan hende at Slikkepott kan hjelpe deg? Les gjerne videre for mer informajson!

Ting å vite om Slikkepott
Det første som kan være av interesse å vite om Slikkepott er at det er en norsk butikk, noe som er viktig for mange. Den startet i et lite lokale i Oslo i 2014, og har siden da vokst, hvor de nå har flyttet nettbutikken opp til Averøy. Med tanke på at de har neste fire tusen produkter i sortimentet er det kanskje ikke så rart at de trengte mer plass, og det betyr at du som kunde kan forvente ganske mye bra fra den. Du har muligheten til å kontakte dem via Facebook, telefon eller via kontaktskjema direkte på siden deres så får man jo håpe at supporten deres er like god som presentasjonen. Om du bestiller produkter for over 1000 kroner får du gratis frakt, og det er jo like greit å bestille alt man trenger med en gang!

I tillegg til alt dette har de produkter fra flere forskjellige produsenter, noe som gjør at valgfriheten er stor og at kvaliteten er til stede.

De forskjellige kategoriene
Vi har allerede pratet litt om hvor mye ulikt det finnes og når du ser kategoriene er det vel ingen overraskelse. Hos Slikkepott finner man kategorier for bakeutstyr, kjøkkenutstyr, former, dekorering, farger og mye annet. Under der igjen har man så klart flere underkategorier og du får jo det du betaler for når det kommer til kvalitet. Du kan også velge produktene ut i fra anledningen eller hvilket tema du er ute etter så du finner fortere frem til det du ønsker. Om du vil vite hvordan bakeributikker lager sine kaker så er dette en ganske god introduksjon til akkurat det.

Om dette er av interesse for deg er det virkelig verdt å ta en titt for å se hva Slikkepott har i sortimentet sitt for deg, du kommer nok til å bli positivt overrasket hva som finnes der og mest sannsynlig veldig fristet også!

Erfaringer med Slikkepott
Formålet med siden vår er å hjelpe andre og informere om de ulike butikkene vi ser på, og det trenger vi din hjelp med. Om du har kjøpt fra Slikkepott før skriv gjerne inn til oss!


En litt annerledes oppskrift