Bodum

Alle kundeanmeldelser

Bodum

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Bodum

Det er lett å glemme det, men ofte er det de små detaljene hjemme som kan ha en avgjørende effekt på hvor fint det blir. Innredningsdetaljer i kjøkkenet, på badet og i resten av huset utgjør en stor forskjell, og det er sånn sett mange viktige ting å tenke på før man setter i gang med innredning. For selv om du ofte skal bruke en kaffemaskin, så skader det jo ikke om det ser fint ut, og det kan man si om de aller fleste objektene man har hjemme. Derfor bør du kanskje vurdere å gjøre en handel hos Bodum, et merke som an forfine hjemmet ditt med de små detaljene. Det vil gjøre forandringene blir lagt merke til, samtidig som gjester kanskje ikke helt kan sette fingeren på det. Høres det interessant ut? Da bør du lese videre om vår tilbakemelding av Bodum!

Hva du bør vite om Bodum
Bodum har du kanskje hørt om før, det er tross alt et ganske kjent selskap i Norge som mange av oss er glade i. De har eksistert i over 70 år, og er opprinnelig fra Danmark. Men det er langt i fra sånn at de har bare begrenset seg til Skandinavia da du kan kjøpe deres produkter så langt borte som Singapore og Australia! Her snakker vi dog om selve merket, og vilkårene som du har ved å kjøpe fra dem direkte skiller seg fra de individuelle butikkene som selger merket. Men for her i Norge har Bodum frakt på produkter opp til 199 kroner. Om du kjøper for mer enn det så blir det fri frakt på deg, så det å kjøpe direkte fra dem betyr ikke dårligere vilkår, snarere tvert  mot faktisk! Og når du ser alt det fine du kan kjøpe fra dem så blir du sannsynligvis ganske fristet også!

Hva du kan kjøpe hos Bodum
Av erfaring så lager Bodum produkter som både er fine å se på og praktiske å bruke. For selv om det er interiørdetaljer vi snakket om ovenfor så selger de produkter som faktisk kan brukes, rent praktisk sett. Det ser man i de ulike kategoriene de selger i. Blant annet har de produkter for Kjøkken, Kaffe, Te, Utendørs, Hjemme og Bad, og noen få andre kategorier. Da vil du se at de har en god kombinasjon av design, brukervennlighet og pris, og produkter som du kan sette fram i all stolthet. Det er ikke slike produkter mange har, da mange først og fremst ser på pris, men er du villig til å betale litt ekstra, så får du litt ekstra også i kjøpet. Og den fantastiske brukervennligheten Bodums produkter gir, uansett om du skal skjære brød eller lage kaffe, den er verdt å betale for.

Om du har en kundeanmeldelse du synes vi bør lese så skriv til oss på kontaktskjemaet vårt. Der kan du fortelle om din erfaring med Bodum og hva du føler vi bør vite om det. Skriv til oss så snart du kan, vi venter på deg!