NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bakeren og Kokken

  Anmeldelser Bakeren og Kjøkken

  Vi er ofte samler sammen akkurat på kjøkken. Mange av oss liker å lage mat fordi det ikke er bare om å spise men for mange av oss kan matlagning være kreativ frihet. Og på grunn av det er vi glade å se at kjøkkenene våre er helt perfekte. Selskapet Bakeren og Kjøkken tilbyr deg forskjellege varer, tilbehør og hvitvarer for å oppnå det. Men hva kan du forvente fra deres produkter når det gjelder kvalitet? Hvor lett er bestillingsprosessen og leveringsprosessen? Kan du stole på deres kundeservice for å hjelpe deg når du har et problem eller en klage? De beste dommerne og rådgivere er kundene som har allrede kjøpt hos Bakeren og Kjøkken. På grunn av deres vurderinger, hvor de deler sine meninger, får du en klar forestilling om bedriften. Slik kan du selv bestemme om du vil prøve noen av deres produkter.

  Om Bakeren og Kjøkken

  Selskapet Bakeren og Kokken gleder seg å hilse på deg på nettsiden deres. Uansett hva du leter etter, finner du det hos dem. Det kan være en kjøkkenmaskin, kjøkkenredskaper, kniver, innredning eller baketilbehør, alle disse varene finnes der. Bedriften hevder at de legger stor vekt på at du som deres kunde alltid skal få den beste kundeservicen. Selskapet har over 12 000 produkter i sortiment. De fleste produkter er på lager, og det garanterer rask leveringsprosess. Bakeren og Kjøkken har fått prisen Årets e-handlare i kategorien kjøkkentilbehør tre år på rad. Deres slagord er "Kunnskap, kvalitet og glede på kjøkkenet". Bakeren og Kokken er en av Nordens største nettbutikker innen kjøkkenmaskiner og kjøkkenredskap, og har spredt kjøkkenglede siden 2005. Nå har de ca 40 medarbeidere som sikrer sortiment, kunnskapsrik kundeservice og raske leveranser. Selskapets medarbeidere er overbevist om at hvem som helst kan lykkes på kjøkkenet.

  Tjenester av Bakeren og Kjøkken

  Alle tjenester og varer finner du på Bakeren og Kjøkkens nettside. Her kan du velge mellom forskjellige merker og varer. Du kan sjekke og bestille kjøkkenmaskiner, kaffe, kjøkkenkniver, bakeutstyr, kjøkkenredskaper, borddekking, gryter og panner, innredning, griller og hvitevarer. Du kan skrive dem ved å fylle opp et sjema på nettsiden, skrive via e-posten deres eller ringe dem. Du kan også finne her informasjon om frakt og leveranse, kjøpe- og betalingsmåter og hvordan du kan returnere varer hvis de passer deg ikke. Du kan følge selskapets nyheter på Facebook og Insagram. I tilleg til det finnes det en mulighet å få nyhetsbrev fra Bakeren og Kjøkken hvis du ønsker det.

  Klager, komplimenter og tips for Bakeren og Kjøkken

  Har du brukt en av selskapets produkter før? I så fall kan du kanskje fortelle oss hva dine opplevelser om dette firmaet. Hva er kvaliteten på produktene deres? Har du fått ditt perfekt kjøkken takket være dem? Kanskje finnes det ikke noe å si til deres fordel? Gi oss gjerne din beskjed ved å skrive en kundeanmeldelse. Les omtaler om Bakeren og Kjøkken av andre mennesker som har allerede kjøpt hos dem.

  Se denne korte videoen om hvordan enkelt er det å bruke Breville Kaffetrakter My Coffe

  Bakeren og Kokken
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (5)

  3.8
  40% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  4.4
  Service
  rating
  3.6
  Prisnivå
  rating
  2.8
  Levering
  rating
  4.4

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Icebraker

  Elendig kastet I plastsøpla etter tre dager

  Dør: Karin Bjerkenes 22-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  8
  rating

  Useriøse

  Jeg bestilte en dyr ny kaffekvern fra dem, og da den kom hadde den mye løs malt kaffe over hele maskinen. Den hadde tydeligvis blitt brukt litt, og ikke ny som lovet. Jeg kontaktet dem om det og fikk aldri svar. Ikke veldig profesjonelt.

  Dør: Sindre Sorhus12-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Bålpanne rustet etter tre dager utendørs

  Ikke noe forståelse hos kundeservice. De mener man må være forberedt på vedlikehold med en utendørs bålpanne. Rakk ikke bruke den før den var rusten.

  Dør: Anette Ljunggren Røsand07-09-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Hårreisende

  Jeg bestilte en tekanne på nett. Fikk ikke kvittering på bestilling. Fikk en annen vare enn bestilt uten noen kvittering eller returskjema. Så fra sporing at denne pakken tidligere har vært sendt til noen andre som ikke har tatt den i mot. Helt useriøst..

  Dør: Marie04-06-2020
  bcwqzvcqur27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skuffa, veldig skuffa

  Bestilte varer den 14/5-20. Nå den 19/5-20 har de ikke løfta fingeren for å sende varene. De sier at varene blir sendt etter 3-6 dager. Useriøs bedrift. Useriøs netthandel. Anbefaler ikke denne bedriften til min værste fiende.

  Dør: Espen Forsberg19-05-2020
  fbljltogtm27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  May Lis Martinsen08-12-2020

  Har handlet flere ganger og er veldig fornøyd med alt

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  3
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Bakeren og Kokken

  Din rangering

  FAQ

  Er Bakeren og Kokken et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bakeren og Kokken. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.8/10, hvorav 40% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bakeren og Kokken?

  Bakeren og Kokken opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bakeren og Kokken . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!