Adlibris

Alle kundeanmeldelser

Adlibris

50% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

I
Isabell Samuelsen
Har bestilt derfra mange ganger, aldri vært noe tull. Les mer
A
Anonym
Det tar flere uker enn forventet før de sender varene.Les mer

Alle kundeanmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Veldig fornøyd

  Har bestilt derfra mange ganger, aldri vært noe tull.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Lyver på leveringstiden

  Det tar flere uker enn forventet før de sender varene.


Andre så også på

Logo Reima.com

Reima.com

1 Anmeldelser

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke...

Logo Eurotoys

Eurotoys

1 Anmeldelser

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distr...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Lindex

Lindex

1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Adlibris

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens suksess så har de begynt å selge massevis av andre produkter. Adlibris er en butikk de aller fleste studenter kjenner til, da mange har fått sine bøker derfra, og det er ikke så rart. Det er tross alt en god og populær butikk, som man umiddelbart har en slags tillit til. Så da er det definitivt verdt å ta en litt nærmere titt på Adlibris for å se om du bør shoppe hos de.

Om Adlibris
Adlibris er en svensk nettbutikk, og er egentlig en av Nordens ledende leverandører på det de selger, som blant annet bøker, smykker, leketøy, skjønnhetsprodukter og interiør. De er dog som sagt mest fokusert på bøker, noe man kan forstå av navnet deres, spesielt om man kan litt latin. Dette er vel egentlig en butikk som man på en måte automatisk stoler på, fordi man har sett navnet så mye og ofte, på samme måte som man kanskje ser på en butikk som Elkjøp. Og det er jo svært positivt, for da er man ikke akkurat fremmed for å gjøre en handel eller to hos de.

Hva Adlibris gir deg
Som sagt, så er Adlibris ganske viktige i det de driver med, i hvert fall for studenter, men målet deres i seg er å bli en viktig leverandør av all verdens litteratur til Norge, Sverige, og Finland. Vår mening er at det er noe som bør oppmuntres da jo flere som leser utenlandsk litteratur, og da mener vi ikke amerikansk nødvendigvis, desto bedre er det. Det innebærer at du kan velge mellom veldig mange ulike sjangre hos Adlibris, oversatt fra mange språk. Du finner bøker på somali, japansk, russisk, albansk og mange andre, i tillegg til de du forventer som svensk, norsk og engelsk. For vår del så er det noe som vi ønsker å oppmuntre. 

I tillegg har som sagt Adlibris flere andre kategorier også, du har massevis av produkter til babyen din, og om du er ute etter litt fest og moro så kan du finne ting til det også. På mange måter så er det et ganske komplett tilbud av utvalg du finner, noe som kan potensielt gjøre Adlibris til en viktig butikk i ditt hverdagslige liv. Det er liksom ikke mange steder du kan finne både utstyr til kjøkkenet, og leketøy til barna, sammen med skjønnhetsprodukter. Det kan du hos Adlibris, og det er en sjelden vare kan man si.

Bør man bruke Adlibris
Det er veldig lite "galt" med Adlibris slik vi kan se det. Det er en butikk som har rimelige priser på sine varer, men mer enn det, så har de en ekstrem mengde med bøker. Altså over ti millioner bøker i sitt sortiment. Det gjør den veldig godt plasser til å betjene et stort behov over hele Norden.

Men vi ønsker samtidig å få innspill av dere som har brukt Adlibris, og vil gjerne at dere skriver til oss.


Leketøy hos Adlibris