NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Norli

  Det å lese er viktigere enn noengang tidligere. Det kan virke som at vi hyper det litt vel mye, men med tanke på hvor mye feilinformasjon som sirkuleres på nettet på daglig basis kan det være nyttig for oss å faktisk lese ting som stemmer, og som er ikke er ute etter å lure deg. Bøker er sånn sett veldig viktige, og det betyr ikke så mye om det er en fysisk bok, eller om du bruker en tjeneste som Kindle. Hva du leser er naturligvis frivillig, men det å lese har mange gode fordeler, både mentale som fysiske. Man føler seg bedre etter å ha lest en god bok, og det må ikke nødvendigvis være en klassiker for at du skal få den følelsen. Norli er en bokhandel på nettet som du sannsynligvis kjenner til, men er det noen stor forskjell på den og deres konkurrenter? La oss ta en titt.

  Informasjon om Norli

  Norli startet som en vanlig bokbutikk, men det er uungåelig at de nå fokuserer aller mest på sin nettaktivitet. Det er dog gode nyheter i at de fortsatt har fysiske butikker, faktisk 180 av dem spredt over landet. Noe mange av deres konkurrenter ikke lenger har, på grunn av økte kostnader ved å ha butikker. Men Norli har det, selv om det ikke er tvil om at det er best utvalg på nettet. De har et veldig stort utvalg av bøker i ulike sjangre, men de selger også andre ting. Noe de kanskje har blitt tvunget til med tanke på hvordan markedet har blitt. For vår del så vil vi anbefale å bruke butikker som Norli ut av prinsipp, da de er utrolig viktige, både lokalt og nasjonalt. Det er ingen grunn til å bruke Amazon om Norli har samme bok. Uansett om prisen skulle være litt høyere, det er det verdt i lengden, og butikker som Amazon har nok av kunder uansett.

  Utvalget hos Norli

  Som en bokbutikk så er fokuset så klart på bøker, og da prater vi alle sjangre du kan tenke deg, i tillegg til fagbøker og bøker for høyere utdanning. Uansett om det er fantasy, erotikk, krim, drama eller en bok for exphil, så har Norli det du trenger, noe som er veldig greit å vite. Det kan være vanskelig å finne bøkene man er ute etter, så at det finnes en norsk butikk som har alt gjør prosessen desto enklere. De selger også e-bøker, slik at du kan sette i gang med lesingen din umiddelbart. Til slutt er det greit å nevne at de selger ting som skolesekker, leketøy for barn og spill, i tillegg til skoleutstyr som man skulle behøve. Gi Norli en sjanse, det er det minste vi kan gjøre, synes nå vi!

  Erfaringer med Norli

  Vi ønsker dog å få innspill fra dere som har brukt Norli, uavhengig av hva slags innkjøp dere har gjort. På den måten kan vi enklere spre ordet om en god norsk nettbutikk, eller la folk vite om dårlige erfaringer. Skriv inn til oss!


  Lesekonkurranse hos Norli

  Norli
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  2
  50% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Dårlig service

  1-2 dager er den største løgnen jeg har lest, har ventet i 1 uke nå og den har ennå ikke blitt sendt fra lageret. bestilte også andre bøker fra Nederland og England og de kom før selvom jeg bestiltet de etter jeg bestilte fra Norli

  Dør: manski22-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Dårlig kundeservice

  Kjøpte 3 bøker på nett som var på tilbud til kr 100 pr stk , men ved betaling ble jeg trukket full pris. Kontakt derfor kundeservice og fikk fortalt at det var "På grunn av gamle /informasjonskapsler kan noen nettlesere vise gammel salgspris i første bilde selv om det er oppdatert hos oss, men riktig pris vises alltid i siste bilde før man bekrefter kjøpet." Endte opp med å kansellere kjøper da de ikke ville gi meg rabatert pris.

  Dør: Marius 03-11-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Norli

  Din rangering

  FAQ

  Er Norli et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Norli. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Norli?

  Norli opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Reklamemateriell, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Norli . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!