Bokklubben Anmeldelser

: 4
0% Ville handlet her igjen

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-01-27
Bokklubben med dårlig opplegg
Jeg fikk høre om Bokklubben fra en venn og tenkte at jeg skulle gi det en sjanse. Jeg hadde egent... Les mer
Alba

Mest stemmer anmeldelse

  2023-03-13
Jeg ble medlem i bokklubben og
Dette var et tilbud jeg fikk mens jeg gikk gravid og tenkte dette var et supert tilbud da jeg fik... Les mer
Ida Helene Selliseth

Anmeldelser (4)

  (0)

 (0)

  (1)

  (2)

  (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bokklubben med dårlig opplegg

  Jeg fikk høre om Bokklubben fra en venn og tenkte at jeg skulle gi det en sjanse. Jeg hadde egentlig ikke bestilt noen bøker, men likevel ble det automatisk sendt en bestilling, noe som var ganske plagsomt og rotete. Så jeg ringte kundeservice for å få orden på dette kaoset, og personen jeg snakket med forsikret meg om at alt var i skjønneste orden. Jeg prøvde også å be dem slette kontoen min, men på tross av det fortsetter jeg å motta påminnelser om betaling per e-post. Det er virkelig irriterende og lite profesjonelt.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Dårlig kundeservice

  Jeg er skuffet over opplevelsen min hos dere. Kundeservicen var dårlig, og jeg ble lovet en vare som jeg ikke fikk da jeg ble medlem av klubben deres. Det er viktig for meg at løftene blir holdt, ellers mister jeg tilliten til selskapet. Jeg synes det er rimelig å forvente å kunne kjøpe en vare til samme pris med fri frakt i slike tilfeller. Jeg føler at jeg ble prøvd lurt, og det er skuffende. Selv om jeg til slutt fikk muligheten til å bestille noe med fri frakt, sitter skuffelsen over den dårlige servicen igjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Innmelding

  Styr unna bokklubben!
  Prøvde å kontakte kundebehandler i dag, men det var en ganske så uhøflig kundebehandler, som påstår jeg juger.
  Jeg hadde som hensikt å melde meg inn i bokklubben for noen uker tilbake. På ene forsøket, så hang nettsiden seg opp, slik at min registrering ikke ble gjennomført. Startet derfor på nytt, men ny registrering. Når det kom til å bestille velkomstbøker, så hadde jeg ikke hørt om noen av bøkene. Derfor lagret jeg min registrering, til jeg hadde lest litt om bøkene,før jeg bestemte meg for hvilke jeg ville ha. Derfor gjennomførte jeg ikke registreringen. Plutselig dukker det opp to bøker i min postkasse. Da har jeg plutselig to medlemskap! På to søknader som ikke var ferdig registrert. Noen jeg synes er helt tullete! Hadde jo ikke godkjent vilkår enda. Skrev og at jeg hadde betalt for den ene boken,og den andre var i retur. Siden jeg likevel hadde som mål å melde meg inn, så kunne jeg beholde det ene medlemskapet. Prøvde å forklare dette til kundbehandler, som mener at det skal ikke kunne gå og at de har mottat registrering. Men jo, gjør jo det,når jeg ikke var ferdig med å trykke godkjennelse for vilkår osv,også har de klart å få til to medlemskap! Så hun ble uhøflig!
  Jeg velger å klage dette videre,men kommer ikke til å ha noen som helst medlemskap i bokklubben,når en kundebehandler ikke kan være i møtekommende og samtidig påstår at wn kunde lyver. STYR UNNA!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Jeg ble medlem i bokklubben og bestilte velkomstpakke

  Dette var et tilbud jeg fikk mens jeg gikk gravid og tenkte dette var et supert tilbud da jeg fikk easygrow vinterpose til barnet mitt til en grei pris samt tilbud om bøker som skulle være etter mine preferanser. Kundeservicen på bokklubben er helt grusom, både på reklamasjon på dunposen og ang hjelp til avbestilling av bøker. Jeg vil ikke anbefale noen å melde seg inn, eller å handle fra de og jeg skal heller aldri ha noe mer med de å gjøre selv.


Andre så også på