NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Inkmann

  Det er alltid interessant når en finner en nettbutikk som selger varer som du kanskje ikke helt du forventer. Spesielt ikke at de selger akkurat de varene i en og samme butikk, og bare det. Inkmann er en slik butikk, og når en ser på navnet deres så vil man riktignok anta at de selger blekkpatroner. Og det ville man ha rett i, men det er ikke det eneste, da de også selger kaffe og poser for støvsugere. Noe mer uventet vil man kanskje si. Betyr det at man bør stole mindre på Inkmann enn andre butikker som spesialiserer kun på et område? Langt i fra, så la oss ta en nærmere titt på Inkmann og hvorfor du bør kjøpe hos de. Og er det viktig for deg at butikken du kjøper hos er miljøbevisste, så kan nok Inkmann være et godt valg.

  Informasjon om Inkmann

  Fokuset hos Inkmann er naturlig nok på blekk og tonere, noe som ikke er så rart, og de er jo en av Norges største leverandører av slike produkter. I tillegg så garanterer de deg kvaliteten på det de selger, så du får en garanti på kjøpet, noe som kan være nyttig, spesielt når det kommer til blekk. Det som slike butikker som dette må tenke på er at de må konkurrere mot butikker som Elkjøp, som har fordelen av at kundene kan besøke de fysisk for hente det de trenger. Da må selskap som Inkmann være smarte, og nødvendigvis senke prisene, eller gjøre noe for å kunne konkurrere på like vilkår. Det at de ikke har fysiske butikker er dog noe som kan være til deres fordel, da de ikke har slike kostnader, som deres konkurrenter har, og dermed kan tillate seg selv å senke prisene.

  Hva du finner hos Inkmann

  Vi har allerede pratet litt om hva du kan kjøpe hos Inkmann, og selv om hovedfokuset ligger på blekk, så har de andre kategorier også. Det inkludererer for eksempel elektronikk, kontor og støvsugerposer. På mange måter er dette den perfekte butikken om du har et hjemmekontor, eller om du sitter mye ved datamaskinen, da de selger produkter som du nødvendigvis må ha ved datamaskinen. Når det kommer til blekk så har det patroner fra de mest kjente leverandørene, som Canon, HP, Epson og andre. Som sagt, de må konkurrere i et marked hvor det finnes giganter, så det er alltid fornuftig av deg å se hva en slik side tilbyr, da du kan få deg en fin overraskelse, prismessig!

  Har du brukt Inkmann?
  Det er mye å like med en slik butikk, men samtidig kan det være ting verdt å peke på, av negativ karakter. Vi vil dermed høre fra deg som har kjøpt hos Inkmann, og vil at du forteller oss om dine opplevelser, om du synes det var verdt å kjøpe hos de, og om du ville gjort det igjen. På den måten kan du hjelpe andre når de funderer på hvor de bør kjøpe. Skriv til oss og fortell!


  Presentasjon av Inkmann

  Inkmann
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Inkmann

  Din rangering

  FAQ

  Er Inkmann et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Inkmann. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Inkmann?

  Inkmann opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Inkmann . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!