InkClub

Alle kundeanmeldelser

InkClub

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

H
Hanna
Jeg har alltid kjøpt blekk til printeren min hos InkClub, og det kommer jeg til å fortsette å gjøre. De har alltid blekket jeg trenger, pluss at prisene er veldig gode. Og selv om jeg har byttet pr...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Blekk til Canon printer

  Jeg har alltid kjøpt blekk til printeren min hos InkClub, og det kommer jeg til å fortsette å gjøre. De har alltid blekket jeg trenger, pluss at prisene er veldig gode. Og selv om jeg har byttet printer fra tid til annen så har jeg alltid funnet blekket, og det er jo også så mange andre gode fordeler ved å være kunde hos dem.
  Skal du kjøpe blekk, så er InkClub kanskje det beste stedet å gjøre det. Jeg anbefaler at man tar en titt på fordelene man får ved å være kunde der også. En av de beste butikkene der ute, punktum!


Andre så også på

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Logo DentaWorks
DentaWorks
2 Anmeldelser

Ta vare på tennene dine, vi lever ikke i steinalderen lenger! Det er i hvert fall slik det føles når en går til tannlegen,...

InkClub

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om det var bra nok for Shakespeare til å bruke, så er det bra nok for skriverne våre også. Og det er derfor InkClub eksisterer, som er kanskje en av de mest kjente butikkene på nett for blekkpatroner og toner. Men mye av suksessen til en slik butikk avhenger på hvor bra deres produkt er, og om det er billigere enn du kan finne det andre steder. I tillegg er det viktig å huske på at det finnes bokstavelig talt hundrevis av ulike skrivere og printere, så det å ha blekk til alle de ulike modellene er veldig viktig. Fra det vi kan se så er InkClub veldig dytkige på det, men la oss ta en nærmere titt. 

Informasjon om InkClub
Det som InkClub har lyktes med i stor grad er at de er i bevisstheten til mange, noe av det har å gjøre med tilbudene som de sender hjem til deg, men også på grunn av den gode kvaliteten de har det de selger og tilbyr deg som kunde. Det er et internasjonalt selskap som har butikker og leverer i veldig mange land rundt om i Europa. Noe som er interessant å bemerke seg med InkClub er at selv om de selger blekk, som man ser på navnet, så har de også utvidet til andre produkter. Sannsynligvis fordi det å bare selge blekk ikke er nok, men det betyr samtidig at for deg som kunde så kan du finne mange ting som du trenger til hjemmet, noe som jo ikke er så ille. 

Hva de selger
Man ville kanskje ikke forventet at man kunne funnet kaffe eller støvsugeposer i en blekkbutikk, men det kan man hos InkClub. Som sagt, så er bakgrunnen for det sannsynligvis at salget av blekk gikk så som så, eller bare fordi de ønsket å utvide. Uavhengig av hva det er så er fokuset uansett på blekk, og ser du på merkene de støtter og prisene de har, så er det ikke rart at InkClub har hatt så mye suksess de siste årene. Hos InkClub finner du blekkpatroner for Xerox, HP, Canon og Samsung, blant andre. Du finner til og med blekkpatroner for merker eller modeller som er vanskelig å finne andre steder, så du bør virkelig sjekke ut InkClub om det er blekk du vil ha. Eller en glødepære, eller et barberingsblad!

Inntrykk av InkClub
Det som da er viktig å finne ut av er om kundene deres er fornøyde og om du bør kjøpe hos de. Det er ikke mye som tilsier at det ikke skulle være tilfellet, men det er alltid greit å få den typen informasjon fra menneskene som bruker butikken selv. Derfor oppfordrer vi dere som har kjøpt hos InkClub til å skrive inn til oss og fortelle om deres opplevelser og om dere ville anbefalt den til andre. Vær ærlige og fortell om både positive og negative opplevelser. 


Hvordan bytte blekkpatron i Epson-skriver