NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Netthandelen

  Det finnes alltids noe man kan kjøpe nå nettet, selv om man ikke nødvendigvis trenger det. Det er liksom fristende å gå til innkjøp, bare for å ha det, det er jo sånn veldig mange butikker tjener penger, og auksjonssider som eBay har jo blitt gigantiske på den måten. Netthandelen, som er en butikk, er en lignende butikk, men i norsk målestokk. Det er ikke fullt like stort utvalg der, men du kan finne massevis av både nyttige og unyttige greier der! Da kan det vel bli interessant å lese litt om den for å vite hva det hele handler om? Litt erfaring er aldri dumt, så kan du også lese kundeanmeldelse og tilbakemelding fra folk som har brukt siden. Les videre for å få all infoen du behøver!

  Hva du bør vite om Netthandelen

  Netthandelen har eksistert helt siden 2002, og man må jo si at de virkelig har truffet på navnet. Hver eneste gang noen søker på netthandel på Google så er denne butikken høyt oppe på søkeresultatene, så de har gjort en fremragende jobb med å få seg selv frem der. Det er ikke sikkert det hadde vært like lett å gjøre dette i 2021 for å si det sånn. Men de har altså eksistert i nesten 20 år, og det er en auksjonside. Så det er på en måte alltid noe til salgs der, og det er hele tiden noe nytt som kommer inn som kan være av interesse.

  I tillegg til de har de satt opp gratis frakt om det du bestiller kan komme via posten, noe som er bra. De har også satt en fast lav pris for frakt av store varer, så det ikke skal være noe du bekymrer deg over altfor mye. Det er jo helt tydelig at det er mennesker bak som har erfaring og som vet hva de driver med. Kvalitet kjenner man igjen veldig raskt!

  Hva du kan kjøpe på Netthandelen

  Det er en god variasjon i hva du kan kjøpe der, og det er veldig mange produktkategorier også. Det er ikke klær eller skjønnhetsprodukter, men du kan kjøpe ting til hagen, kjøkkenet, garasjen, basseng og slike ting. De har til og med en egen kategori for ølbrygging så det er mye variasjon og masse interessant å kjøpe der. Når det kommer til prisene så er det litt rart. Eller, det er mer sannsynlig at de har beveget seg bort fra å være en auksjonsside til å være en vanlig butikk. Selv om det står "Ferdig Pruta" på de aller fleste produktene som de selger. Det er ikke så farlig og så lenge du vet hva du går til kan du nok få en ganske fin handel hos Netthandelen.

  Har du handlet der selv? Har du noe å fortelle om butikken, enten positivt eller negativt? Om det er tilfellet kan du gjerne fylle ut kontaktskjemaet og skrive om dine opplevelser og erfaringer med butikken. Det hjelper både oss og våre lesere! Nøl ikke!


  Kjøp en utestue hos Netthandelen

  Netthandelen
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Netthandelen

  Din rangering

  FAQ

  Er Netthandelen et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Netthandelen. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Netthandelen?

  Netthandelen opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Netthandelen . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!