NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bole

  Selv om urbaniseringen har i stor grad tatt over og bondelivet er rett og slett ikke en like stor del av samfunnet vårt så er det faktisk en viktig del enda. Det er kanskje ikke noe som mange tenker over, men gårdsbruk og landbruk har en vital rolle, og det kan jo være greit å vite litt mer om det. Det er blant annet derfor en butikk som Bole finnes, som kan ses på som en ganske spesialisert butikk og for de spesielt interesserte. Det er jo bra, for det er ikke akkurat akutt mangel på motebutikker eller lignende. For mange er Bole midt i blinken, og om du ikke har hørt om den før, men har behov for det den selger bør du kanskje lese videre? Da har du i det minste all informasjon du trenger.

  Informasjon om Bole

  Mange vil kanskje tro at Bole er en norsk butikk, men den er faktisk svensk. Det er ikke så stor forskjell, og det betyr i det minste at produktene kommer raskt frem da de har sitt lager i nabolandet. Det er ganske mange goder ved det å handle hos dem, blant annet får du gratis frakt om du bestiller for over 500 kroner, og du har også 30 dagers åpent kjøp. Om ikke annet betyr det at du får testet visse produkter skikkelig, i den viten om at du alltids kan sende dem tilbake. Det er noe vi har blitt vant med, men det er alltid greit å ha. Så har de også en god kundetjeneste hvor det er lett å komme i kontakt med dem, via telefon eller via e-post. Det er mange gode grunner virker det som, til å handle hos Bole, og det faktum at de har såpass mange fordeler gjør det jo egentlig bare bedre og bedre!

  CRM, nettsider, nettbutikker, forum, booking, timebestilling, epostmarkedsføring

  Hva du kan kjøpe hos Bole

  Det er generelt en svært god variasjon i utvalget hos Bole, ikke minst når det kommer til selve hovedkategoriene man kan handle i. Det er også svært positivt, da flere typer kunder kan handle hos dem, og finne det de trenger. Blant kategoriene du kan kjøpe i er det Vann & Gjerde, Skog & Landbruk, Gårdsutstyr, Dyrehold og noen få andre. Blant de igjen er det masse annet å se igjennom, og de har gjort en god jobb, noe som er bra. Spesielt fordi det ikke er et så stort marked, tross alt, og om du klarer å samle det de fleste kunder vil ha på et sted kommer du til å få suksess! Noe som Bole er et godt eksempel på, og når de også har klart å kombinere det gode utvalget med rimelige priser, så har de en god kombinasjon.

  Dette er en god butikk for de som trenger den, og vi vil gjerne høre fra dere som har brukt den allerede. Dine innspill og erfaringer er viktige for oss, og vi vil gjerne vite mer om de. Så skriv til oss og fortell oss om det da!


  Norge og landbruk

  Bole
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  5
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  8

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Må betale retur som kunde

  Hei, jeg har kjøpt et produkt på nettet hos Bole, dessverre så var ikke størrelsen riktig. Det jeg trodde var en størrelse som skulle passe, var altfor liten. Jeg ønsker å returnere varen og bytte den til en riktig størrelse. Til min store forskrekkelse så må jeg som kunde betale returfrakten, noe ingen andre nettbutikker krever. I tillegg så viser det seg at jeg må returnere produktet til Sverige noe som i tillegg vil gi tolleksportkostnader i tillegg til høyere fraktkostnader enn om det skulle returneres i Norge. JEG KOMMER ALDRI TIL Å BENYTTE DETTE NETTSTEDET IGJEN FOR DETTE BLE EN MEGET KOSTBAR HANDEL.

  Dør: Beate03-02-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Bole

  Din rangering

  FAQ

  Er Bole et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bole. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bole?

  Bole opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Sport og Utendørs, Reklamemateriell, Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bole . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!