P Lindberg

Alle kundeanmeldelser

P Lindberg

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

P Lindberg

Når du skal fikse noe hjemme og du leiter rundt i garasjen og ikke finner det, så er det ikke mye som topper den frustrasjonen. Så hvorfor ikke organisere verktøyet ditt litt bedre, og kanskje i samme slengen modernisere det hele litt og få det nytt verktøy? Det kan du gjøre hos P. Lindberg, som er en verktøysbutikk på nett som selger bortimot alt du skulle trenge, om du bor på en gård, på skogen, eller om du har dyr. Det er ikke veldig mange slike butikker på nettet, så det er en god mulighet for de som har behov for det. Da er det også betimelig å se på hva de tilbyr, hva som er spesielt med P. Lindberg, og hvorfor du bør ta valget ved å bruke de? Bli med oss videre da.

Informasjon om P. Lindberg
P. Lindberg er et dansk selskap, som kan spore sin historie helt tilbake til 1855, da den første smien ble åpnet. I dag er det naturligvis et moderne selskap, og ser man på deres historie så er det litt fascinerende å se starten på det, hvordan det har utviklet seg, og hvor de har endt opp i dag. 

En annen ting som er verdt å bemerke seg er at veldig mange av butikkene som selger i Norge, som vi kanskje trodde var norske, er ofte svenske eller danske. P. Lindberg er et eksempel på det. Kanskje det er fordi de har bedre vilkår i nabolandene til å starte et selskap, eller om det er noe annet eventuelt. Det er bare i de siste årene at vi har begynt å utligne det forspranget de har hatt. P. Lindberg er kanskje ikke det beste eksemplet på dette, da de har over 100 års historie, og det er med adventen av netthandel at de også har blitt populære i Norge.

Hva du kan kjøpe hos P. Lindberg
Det skal sies, utvalget av produkter i ulike kategorier er veldig bra og variert hos P. Lindberg, hvor du blant annet finner ATV, skog og hage, gård, hus og fritid, og verksted, blant andre. Det innebærer jo at produktene man finner i denne butikken er kanskje ikke for den vanlige mannen i gata, da mange av produktene er mer behovsbasert og laget for industri og arbeidsgivere. Det er jo greit nok det, og faktum at du kan kjøpe en ATV for eksempel, på samme sted som du kan kjøpe ting kjøkkenet eller for personlig pleie, viser bare hvor langt P. Lindberg har kommet. Det er klart du bør besøke P. Lindberg, for de kommer til å overraske deg med produktsortimentet sitt!

Erfaringer med P. Lindberg
Vi ønsker dog å oppfordre alle som har kjøpt hos P. Lindberg til å skrive til oss og fortelle om hva de syntes om opplevelsen. Om det var en grei prosess å bestille og om dere var fornøyde med kvaliteten på produktet kontra prisen. Alt dere skriver inn hjelper, det betyr både positive og negative anmeldelser, vi vil høre alt. 


ATV hos P. Lindberg