Pandahall

Alle kundeanmeldelser

Pandahall

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Shopping4net
Shopping4net
4 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

Pandahall

Håndarbeider en fin aktivitet for å holde deg opptatt og slippe kreativiteten løs når du har et øyeblikk til overs. Da er det nyttig å ha det rette utstyret tilgjengelig. Men hvor kan du få tak i de beste perler, bånd og andre verktøy? Et av selskapene som tilbyr disse forsyningene er PandaHall. Men hva slags kvalitetssmykkefunn gir de? Hvor lang tid vil det ta å motta produktene og hvordan er deres kundeservice? Hvordan er kvaliteten på smykkene, syutstyret eller klokkene du mottar? Hvor nyttige vil strengmaterialene deres være? Vil funke som det skal og passe med antrekket ditt? Og hva slags service vil de gi til kunder som møter problem eller har en klage på produktene eller tjenestene deres? Om du har prøvd PandaHall før, vil vi gjerne høre fra deg. Hvordan var din erfaring. Var det noe som gjikk galt? Møtte du noen probemer. Levde produktene opp til dine forventninger. Er du usikker på om PandaHall er et merke du kan stole på? Les anmeldelsene til andre kunder for å få en ide om hva shopping på PandaHall innebærer. Via deres erfaringer, meninger, kommentarer og vurderinger kan du ta din egen informerte beslutning om å besøke PandaHall eller ikke.

Om PandaHall
PandaHall er et selskap som tilbyr perler, smykker og andre kunst- og håndverksutstyr. De er en føderasjon av kinesiske fabrikker samt et nettmarked for små varer. De tilbyr for eksempel smykkeperler som spraymalte akrylperler, australske krystallperler, porselensperler, edelstensperler, plastperler, polymerleireperler, beinperler, kanelperler, ametystperler, amazonittperler, elektroplateglassperler, europeiske metallperler og mer. I deres smykkefunnkategori kan du finne ørenøtter, emaljeinnstillinger, kjedefunn, edelstens-cabochons, koblingsrhinestone-innstillinger, øreringinnstillinger, skruespenner, krokspenner, kattøye-cabochons, lampwork-cabochons, shell-cabochons, nøkkelspenner osv. Deres perleutstyr kategorien inneholder måleverktøy, prislapper, øreringer, smykkeskrin, smykkeoppbevaring, silkeposer, perledesigntavler, kjedeskjermer, ultralydrensere, smykketang, ringskjermer, displaykort, organzaposer, silkeesker, pappesker, lærposer , papirposer etc. 

De har også strengmaterialer som jerntråd, rhinestone koppkjede, minnetråd, nylontråd, tråder, snorer, armbåndsutstyr, øreplugger, krystalltråd, lærsnor, aluminiumskjeder, håndlagde perlekjeder etc. Hvis du ikke gjør det har lyst til å lage dine egne smykker, de har også ferdige smykker som gjør-det-selv-smykker, sterlingsølvarmbånd, brosjer, kroppssmykker, kjedebelter, dekorasjon, barnearmbånd, ankelbånd, buddhistiske halskjeder, rustfrie stålarmbånd, stretcharmbånd, armbånd, snor. armbånd, bøyleøreringer etc. Hårtilbehørsdelen deres inneholder hårpinner, hårgafler, magiske hårputer, hårhobbynåler, alligator-hårspenner, hårstylingsverktøy, hårbånd, klohårspenner, pannebånd, parykker, fascinatorer, hårspenner og hårkammer. Og til sying og strikking tilbyr de kleslapper, kinesiske knapper, metallknapper, skopynt, strikkepinner, fløyelsbånd, plastknapper, syverktøy, nagler, sytråder, heklenåler, mansjettknapper, trykknapper og mer.

Tjenester av PandaHall
Alt av rekvisita fra PandaHall kan bestilles online. Bare velg produktene du ønsker og la deres leveringstjeneste bringe varene hjem til deg. De har også en kundeservice som hjelper deg hvis du trenger hjelp.

Erfaringer med PandaHall
Har du noen gang prøvd PandaHall? Hva synest du? Del din erfaring og legg igjen din kundeanmeldelse. Vi vil gjerne høre din tilbakemelding. Fortell oss hva du synes om PandaHall ved å legge igjen en anmeldelse. Din erfaring og mening hjelper andre mennesker til å finne ut hva PandaHall handler om. Her kan du også lese hav andre kunder tenker om PandaHall, og dermed finne ut om dette er en butikk for deg.

Er perlene og andre håndverksutstyr fra PandaHall nyttige? Les kundeanmeldelser om verktøyene deres for å lage smykker, strikkeutstyr og mer.

Les anmeldelser av andre merker her.