NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ritohobby

  Er du en kreativ sjel som liker å pusle med ting? Har du alltid et lite hobbyprosjekt gående, enten med barn, barnebarn eller bare for din egen del? Kanskje får du mye glede av å strikke til nære og kjære? Eller legger du mye stolthet i å fikse småting og dekorasjoner som går i stykker? Håndarbeid kan være svært givende. Noen ganger kan man finne ting i naturen og være kreativ med det man måtte finne, men det er ofte mye morsommere når man kan kjøpe fancy utstyr og gjøre opplevelsen enda større! Alt av materialer for ditt neste hobbyprosjekt finner du sannsynligvis hos Ritohobby. De har hele 21.000 kreative hobbyartikler, så der bør det være mulig å finne noe for enhver smak, enten man er en 4-åring som kun liker rosa eller en mann som foretrekker det enkle og nøytrale. Uansett hva du leter etter, så kan det lønne seg å ta en titt på hva Ritohobby har å tilby i nettbutikken sin. Eller sjekk ut andre kunders anmeldelser her for å gjøre deg opp en mening om Ritohobby først.

  Om Ritohobby
  Ritohobby ble grunnlagt i Danmark i 2014 og er spesialister på garn- og hobbyartikler. De opererer utelukkende online og har i løpet av kort tid startet kontorer i flere europeiske land. Fokuset deres er på å yte best kundeservice, være billigst på nett, samt at varene deres skal bli levert innen deres garanterte leveringstid. Det er spesielt viktig for Rito å tilby best mulig kundeopplevelse og de har mottatt flere priser de siste årene for deres arbeid.

  Produkter og tjenester
  Ritohobby selger alt mulig av hobbyartikler for den fingernemme. Enten det er strikkepinner, symaskiner, penner, papir, lim, garn, stoff, dekorasjoner og mye mer. De har dessuten en mengde bøker og oppskrifter dersom du føler for å lære noe nytt eller trenger litt hjelp på veien, både for store og små. Strikker du mye? Ritohobby har mengderabatt på flere av sine varer, slik at jo mer du kjøper, jo billigere blir det per vare. Ikke så dumt hvis du har store hobbyplaner! Frakten koster 59,- og de tilbyr gratis frakt på alle kjøp over 799,-. Er du usikker på kjøpet du har gjort hos Ritohobby? Hos dem får du hele 365 dagers returrett dersom du skulle angre deg. Alle varer som er lagerført leveres i løpet av 2-5 virkedager. Ønsker du å kontakte Ritohobby med spørsmål? Da kan du sende dem en epost til denne adressen.

  Ris og ros samt nyttige tips om Ritohobby
  Har du handlet hos Ritohobby? Da vil vi gjerne høre din mening om denne nettbutikken, enten det er gode eller dårlige erfaringer. Var det enkelt å bestille fra hjemmesiden deres? Er du fornøyd med varene du mottok i posten, levde de opp til forventningene dine slik de framsto i nettbutikken? Har du kanskje vært i kontakt med kundeservice? Del din erfaring om Ritohobby for å hjelpe andre potensielle kunder. Hva synes andre om Ritohobby? Les anmeldelsene om Ritohobby her for å se om denne nettbutikken har varene som passer for deg.

  Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre bedrifter på vår hjemmeside.

  Mine favoritt nettbutikker l Pluss rabattkode

  Ritohobby
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Ritohobby

  Din rangering

  FAQ

  Er Ritohobby et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Ritohobby. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Ritohobby?

  Ritohobby opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Ritohobby . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!