NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Knittingroom

  Er du en blant de strikkeelskerne som liker å utnytte fritida med noe kreativt, nyskapende og interessant. Siden dagens marked er overfylt med kinesiske varer av dårlig kvalitet, kan det bli stadig vanskeligere å finne garn av god kvalitet som skal leve opp til dine forventninger. Knittingroom.no påstår å tilby kvalitativt tilfredsstillende garn som duger til å strikke og lage broderi. Hvordan kan du stole på det til du har tatt på garnet og overbevist deg om dets kvalitet av egen erfaring. Det er litt man kan fastslå om garnets kvalitet ut av et bildet på nettet. Derfor kan du lese andre kunders reviews om Knittingroom.no sine produkter på deres hjemmeside. Så kan du få en forestilling om deres produkter og bestemme for deg selv om det er verdt å handle hos dem.

  Hva er Knittingroom?

  Knittingroom er en nettbutikk som selger garn og strikke- og hekleoppskrifter, tilbehør og mye annet. Butikken er representert i Sverige, Norge, Danmark og Finnland. Butikken er sertifisert av Trygg E-handel Norge som gir en garanti for at du trygt og sikkert kan handle på nettsida. Ved siden av garn og produkter av høy kvalitet, har Knittingroom.no mye annet å by på, bl.a. en medlemskapsklubb som gir deg flere fordeler med å handle på deres hjemmesida. Hertil hører det lavere priser på tilbehør, samt fordelaktige priser på garn og oppskrifter.

  Flere starter nettbutikk

  Produkter og servicer i Knittingroom

  På Knittingroom sin hjemmeside finner du stort sortiment av ulike typer garn an høy kvalitet, tilbehør som pinner, nåler, spenner, knapper, blonder og bånd, rammer, vev og til og med passende belysning som skal hjelpe deg til å se bedre når du strikker. Du finner også ulike slags broderier, sortert etter mønster og motiv. Og hobbyhjørnet er rik på ganske diverse, alt fra puslespill til Diamond Paintings.

  Du kan bestille direkte på deres hjemmeside og betale via faktura, konto eller bankkort. Minst bestillingsverdi er 100 NOK. Når du har lagt inn bestillingen, tar det fra 2 til 4 virkedager å få leveransen. Porto betales i tillegg og den er på 59 NOK. Alle bestillinger sendes til din nærmeste utleveringssted. Ønsker du en leveranse hjem til deg, kan du bestille den mot en tilleggskostnad på 139 NOK. Og hvis du trenger noe prompt, kan du bestille ekspresslevering og få varene neste hverdag mot en kostnad på 69 NOK. Selvfølgelig har du også 14-dagers angrerett hvis det viser seg at du ikke liker noe. Og har du noen spørsmål eller ønsker å spore en levering, kan du gjerne kontakte deres kundeservice både via telefon og epost. Vanligvis svarer man innen 48 timer.

  Klager, hyllester og tips

  Hvis du noen gang har handlet hos Knittingroom.no og vil dele din erfaring, være seg positiv eller negativ, kan du gjerne gjøre det ved å skrive en anmeldelse på Knittingroom sin hjemmeside. I den kan du fortelle om din handleerfaring, alt fra leveringen til erfaringen din med deres kundesupport, kvaliteten på produktene og mye annet. Så hjelper du andre kunder til å treffe et valg om de skal kjøpe på Knittingroom.no.

  Knittingroom
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Knittingroom

  Din rangering

  FAQ

  Er Knittingroom et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Knittingroom. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Knittingroom?

  Knittingroom opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Knittingroom . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!