NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Jewelbox

  Det er mye fint her i verden, men det er lite som kan måle seg opp mot et fint smykke. Det er noe som passer til bortimot enhver anledning og som gir noe litt ekstra til personen som har det på seg. Og det er jo en grunn til at det er så populært, blant både menn og kvinner. Ikke er det heller sånn at det må være dyre smykker med juveler og diamanter på. For mange holder det at de ser fine ut, noe som man får i massevis hos Jewelbox.no. Dette er en smykkebutikk på nett som selger til både menn og kvinner, men med et større fokus på kvinner. Noe som ikke er så veldig rart akkurat. Om du er ute etter en ny butikk for å handle dine smykker, så les gjerne videre!

  Informasjon om Jewelbox.no

  For mange er det viktig at butikker er lokale, og denne er basert i Oslo, noe som gjør at mange kanskje blir ekstra fristet til å handle hos dem. De har også sitt lager i Oslo og det gjør at du får varene dine ganske raskt, spesielt sammenlignet med andre butikker som sender fra land langt borte. Det er visse fordeler med å være en norsk butikk, og dette er en av dem. Noe annet å tenke på er at Jewelbox.no må holde seg til norsk lov når det kommer til hvordan de behandler sine kunder, så om noe skulle gå galt så vet du hvordan rettighetene dine er. Noe som er en stor fordel, bare sånn generelt sett. Andre fordeler ved å kjøpe hos Jewelbox.no er at de har alltid gratis frakt på alle kjøp, uansett hvor små de måtte være. De har også åpent kjøp, noe som er spesielt nyttig om du kjøper et smykke som en gave eller lignende.

  SAPHIRE. RUBY.. EMERALD... JEWEL BOX!

  Produkter hos Jewelbox

  De selger altså til både kvinner og menn, men fokuset er mye større hos produkter for kvinner. Det er naturlig, og du kan kjøpe produkter som anheng, armbånd, halskjeder, ringer og øredobber. Alt det vanlige egentlig, for en slik butikk. Prisene hos Jewelbox er helt ok i forhold til det de selger, fordi det er ikke akkurat gull og diamanter der. Men det er vel egentlig ikke noe du forventet heller. Noe som er dog fristende for mange med Jewelbox er at de fører veldig mange kjente merkevarer, som Pilgrim, Edblad, Lily and Rose og Pura Vida. Om du kjenner til disse så vet du at kvaliteten er god og at smykkene er veldig fine. Er du for eksempel ute etter en fin klokke så selger de også det, så det er mye å velge mellom. For menn så selger de armbånd og halskjeder.

  Har du kjøpt fra Jewelbox.no så vil vi gjerne vite mer om dine erfaringer og om du er fornøyd. Skriv gjerne inn til oss og fortell oss om hva du kjøpte og hvordan du ble behandlet av Jewelbox. Det er av stor interesse for mange, så skriv gjerne inn!


  Om Pilgrim Smykker

  Jewelbox
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  9.6
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  9
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  9

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Anbefaler andre å handle der!

  Utmerket nettbutikk med god kundeservice og rask levering. Godt utvalg av smykker og en veldig trygg nettbutikk. Anbefaler andre å handle der!

  Dør: Sara31-07-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Flott butikk!

  Nettbutikk med bra utvalg og rask levering.

  Dør: Ingvild Moen27-07-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  9
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Jewelbox

  Din rangering

  FAQ

  Er Jewelbox et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Jewelbox. I gjennomsnitt har de fått en rating på 9.6/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Jewelbox?

  Jewelbox opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Jewelbox . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!