ORELIA London

Alle kundeanmeldelser

ORELIA London

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

ORELIA London

Hvem kan si nei til stilige, vakre og rimelig prisede smykker? Det er ingenting som er bedre enn å utforske en butikk med vakre produkter, tenke at de på ingen måte kan være rimelig priset, og så finner man ut at de fakstisk er det! Med så mange butikker og selskaper i dag som selger klær og smykker, er det vanskelig å finne frem til de genuing gode prisene og høy kvalitets produktene. Orelia London er en nettbutikk som selger fantastisk trendi og luksuriøse smykker av siste mote, til en billig penge som ikke koster skjorta. Har du lyst å finne ut mer om selskapet kan du lese videre under. 

Om Orelia London
Selskapet starteti 2008 og er eid av Collette Flood og Louisa Hirst. De hadde begge tidligere erfaring innen industrien. Orelia sitt mål er å gjøre nydelige smykker rimelig og tilgjengelig også for de som ikke har råd til vakre, men veldig dyre smykker. Produktene er åpenbart trendi og tidløse, og er veldig rimelig priset. 

Produkter og Tjenester hos Orelia London
Hos Orelia finner man en rekke smykkevarer som øreringer kalt huggie hoops, hoops, statement øreringer, studs, øreparty, øre-cuffs, halskjeder som inkluderer halskjede sett, kjente chains, og halskjeder som kan inngreves. De har også ringer, armbånd, og ankelbånd. Man kan finne smykker i gull, sølv og rosegold. De har en gaveguide side som gaveguide for 2021, lag en gaveboks, inngreving, smykkegaver, november bursdagsgave ideer, stearinlys, blomster og sjokolade. De har gavekort som e-gavekort og fysiske gavekort. Man kan enkelt finne smykker i følge kategoriene gaver under 20GBP, gaver under 40GBP, gaver under 60GBP og gaver over 60GBP. Orelia har også smykker til menn kalt Orelia & Joe, der de har halskjeder, armbånd, og ringer. I tillegg finner man sider som heter, luxe for luksuriøse og litt dyrere smykker, outlet og blogg. Selskapet tar imot betaling med kreditt og debetkort fra Visa, American Express, Mastercard, og Discover i tillegg til ApplePay, PayPal, og Klarna. Orelia leverer til Storbritannia for mellom 3 og 12GBP, og bestillinger leveres innen 3 virkedager, og varierer med hvilken leveringsmetode og alternativ som er valgt. Bestiller man fra Europa koster det 10 til 12EURO og tar mellom 7 og 10 virkedager. Pris på frakt til andre land i verden koster mellom 15 og 17GBP og tar mellom 2 og 10 virkedager. De tilbyr 60 dagers retur grunnet pandemien.  

Komplimenter, Klager og Tips til Orelia London
Har du lenge ønsket deg dyre smykker, som ikke er dyre? Det er du jammen ikke alene om. Hvem kan si nei til smykker som er vakre, og ser dyre ut, men faktisk ikke er det? Orelia London påstår å tilby dette, men er det sant? Om du har erfaring med selskapet vil vi gjerne høre fra deg. Hva var din opplevelse? Var smykkene av god kvalitet, og var de like nydelige som på nettsiden? Du kan hjelpe andre som er interesserte i dette tilsynelatende gode tilbudet. Din tilbakemelding er verdifull og kan gjøre en stor forskjell. Om du har et ledig minutt kan du gjerne skrive en liten kundeanmeldelse her.