NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Fredrik & Louisa

  Skjønnhet og kosmetikk

  er en luksuriøs, og vakker, verden å kaste seg ut i. Det finnes et hav av skjønnhet- og kosmetikk-merker, over hele verden. Kanskje er man ikke ekstremt interessert i å vite alt, men fremdeles ønsker å kjøpe et produkt som gjør det du vil at det skal. "Kommer denne leppestiften til å vare, mon tro?", tenker man. Det siste man vil er å kjøpe et dyrt sminke-produkt, for så å finne ut at det ikke oppfyller dine ønsker og kanskje ikke blir brukt i det hele tatt! For å unngå dette, kan du lese mer om nettbutikken Fredrik & Louisa, som tilbyr skjønnhet- og kosmetiske produkter, og finne tilbakemelding fra tidligere kunder.

  Om Fredrik & Louisa

  Fredrik & Louisa er en av Norges største parfymerikjede med over 50 butikker over hele landet, inkludert Steem & Strøm Beauty Hall og har over 600 ansatte. Det er en norskeid familiebedrift som ble grunnlagt i 1984. De har hovedkontor i Asker, og hovedlager i Førresfjorden. Selskapets ansatte består av makeupartister, hudpleiere og lidenskapelige personer som brenner for skjønnhet og velvære.

  Produkter og Tjenester hos Fredrik & Louisa

  Fredrik & Louisa tilbyr markedsledende skjønnhet- og kosmetiske-merkevarer som Chanel, Dior, Shiseido, Laura Mercier, Clinique, Clarins, Biotherm, Lancome og Elizabeth Arden, samt internasjonale merker som Fenty Beauty, MAC Cosmetics og KvD Beauty. Kundeservice er åpent fra mandag til fredag fra 8:30-15:30, og stengt på helgedager, helligdager og offentlige fridager. Selskapet aksepterer Klarna Bank og bankkort til betaling, og man må være 18 år for å bruke Klarna. Varer sendes vanligvis samme dag og senest innen 3 virkedager. Bring er den bruke leveringsmetoden, og leverer over hele landet, utenom Svalbard. Man kan også bestille varer til nærmeste butikk. Fredrik & Louisa tilbyr 30 dagers åpent kjøp som betyr at kunder har 30 dager, fra de har mottatt produktet, til å angre og be om penger tilbake, men produktet må være ubrukt og uåpnet. Kunde kan ta bruk av angrerettloven innen 14 dager og må informere skriftlig (f.eks., angrerettskjema, e-post eller brev) om benyttelse av den, for å få penger tilbake. Kjøpere kan prøve eller teste varen på en forsvarlig måte for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, uten at angreretten faller bort. Det er derimot uklart hva selskapet anser som forsvarlig og nødvendig, spesielt med tanke på at forsegling ikke før være brutt i henhold til de 30 dagers åpent kjøp. Andre rettigheter inkluderer reklamasjonsfrist, som man kan lese mer om på deres nettside. Selskapet har en enkel og brukervennlig nettside.

  Komplimenter, Klager og Tips til Fredrik & Louisa

  Sminke- og skjønnhets-produkter gjør en så stor forskjell for hvordan vi føler oss! God sminke må ha din farge, og må helst gjøre at vi ser bra ut. Da hjelper det å høre fra andre som har kjøpt varer fra selskapet selv. Har du bestilt kosmetikk fra Fredrik & Louisa? Hva var din erfaring med selskapet og levde de opp til dine forventninger? Har du opplevd problemer i henhold til returnering av varer? Skrive en kort kundeanmeldelse hos oss om din opplevelse med Fredrik & Louisa, og hjelp andre i dag.

  Fredrik & Louisa
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Fredrik & Louisa

  Din rangering

  FAQ

  Er Fredrik & Louisa et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Fredrik & Louisa. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Fredrik & Louisa?

  Fredrik & Louisa opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Fredrik & Louisa . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!