NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lookfantastic

  Man vil gjerne handle i en butikk som vet hva den driver med, og hvor du som kunde kan ha tillit til dem. Med et navn som Lookfantastic så er de i det minste optimister i forhold til hva de kan tilby deg, og hvordan resultatet blir for deg til slutt. Så er det jo det en butikk som selger sminkeprodukter forventes å gjøre, at produktene deres er såpass gode. Og med tanke på at det er mange konkurrenter rundt om så kan det lønne seg å utvide horisonten så mye som mulig. Har du hørt om Lookfantastic tidligere? Om ikke så kan det være fornuftig å lese videre for å få alle informasjon du behøver. Da kan det lønne seg for det kan hende at du finner noe nytt og overraskende. Les gjerne videre for alt du trenger!

  Informasjon om Lookfantastic

  Lookfantastic er et britisk selskap, og det var tidligere eid av Crown family, men ble kjøpt opp av The Hut Group i november i 2010. Selv om siden "ser" ganske norsk ut, er den faktisk ikke det, men det er heller ikke så farlig. Først og fremst fordi du får gratis frakt for kjøp over 250 kroner, noe vi synes er veldig rimelig og en lav grense. Det er en av de laveste vi har sett mens vi har skrevet review av de ulike selskapene. Men siden produktene kommer fra Storbritannia er det tollgebyr som må betales for kjøp over 350 kroner. Så de har strengt tatt tilpasset seg situasjonen så godt som mulig. Med tanke på hvor mange produkter de har, og hvor høy kvalitet det er så kommer du til å bli fristet til å kjøpe noe, så har de kanskje en og annen overraskelse på lager også! Lookfantastic er kanskje ikke den mest kjente butikken i Norge, men ikke se bort i fra at populariteten kommer til å stige!

  Visma Global ehandelsintegrasjon for nettbutikk

  Mye å se på og velge mellom

  Dette er virkelig en butikk hvor du får ditt behov dekket, uansett om det er for hår, hud, kropp, sminke eller om du trenger elektriske produkter, som blant annet vibrator. De har også en egen kategori for menn, men hovedfokuset er i aller største grad på kvinner og hva de behøver og liker. Så kan du også se gjennom listen for de ulike merkene som selges hos Lookfantastic for å få en god oversikt over hva du finner der. Med tanke på at de har nesten 20 000 produkter i sortimentet er det mye bra der! De selger også beauty box om det er noe du liker og det er definitivt noe å holde et øye på. Det er alltids noe spennende i slike ting. Lookfantastic er virkelig en butikk som kan hjelpe deg med å se fantastisk ut, og vi anbefaler at du i det minste tar en titt og ser hva de å tilby deg!

  Erfaringer

  Om du har allerede gjort det og har noe du vil fortelle om gjør gjerne det. Vi venter på dine innspill!


  Hudpleie med Lookfantastic

  Lookfantastic
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (4)

  2
  50% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Styr unna, kjeltringvirksomhet på sitt verste

  Tok overraskende mange uke å få varen, da jeg hentet varen kom og en uventet tollpris på det dobbelte. Da jeg klaget på dette fikk jeg ikke anledning å svare på mailen deres. Ingen informasjon om toll kom under bestillingen, annet enn gratis levering. HAHA for en vits. De dyreste varene på markedet. Lurt igjen..

  Dør: Benedicte Christine Røren03-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Styr langt unna Lookfantastic

  Tar mange uker før du får bestillingen din, hvis du får den. Når du henter ut leveringen må du betale toll på topp av prisen du allerede har betalt for varerne. Netsiden er norsk med norske priser da tar du naturligvis for gitt at det er de opgivne priser som gælder. Ikke er varerne billigere heller. Servicesenteret sir de informerer tydeligt om dette på deres nettside. Det er løgn! Graver du dybt og langt ned i fragtreglerne deres finner du to linjer som beskriver dette. Denne information er skjult og ikke lett tilgængelig for forbruker. Mulig Lookfantastic dermed kan legalisere deres forretningstaktik men dette er langt fra etisk og moralsk korrekt. Lookfantastic driver forretning ved å lure og bedrage kunden. Styr unna! Håber alle som har blitt lurt her vil rapportere til Forbrukerrådet så vi sammen får stoppet denne nettsvindel!!

  Dør: Heidi Nyborg Rasmussen24-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Lookfantastic aldri mer

  Har bestilt varer som kom en måned senere. I tillegg måtte jeg betale moms 250 kr som overrasket meg veldig mye. Anbefaler å unngå Lookfantastic!

  Dør: Radina19-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Moms i tillegg

  Jeg bestilte en parfyme herfra, da den var billigere enn annet sted.
  Det jeg ikke visste var at den ble sendt fra England, og moms kom i tillegg. Dette var ikke opplyst under bestillingen, siden fremstår som en NORSK side. Parfymen endte derfor opp 300 kr dyrere enn på annet nettsted. Den kom i tillegg 5 dager etter garantert leveringstid.
  Lite imponert, forbanna og vet jeg aldri skal handle her igjen.

  Dør: Linda14-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Lookfantastic

  Din rangering

  FAQ

  Er Lookfantastic et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lookfantastic. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lookfantastic?

  Lookfantastic opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lookfantastic . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!